Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat, lang ventetid”
Anmeldelse av Seilerhytta Kro

Seilerhytta Kro
Vurdert som nr. 17 av 45 Restauranter i Larvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Maten her er stort sett alltid god, så ingenting å utsette der. Service derimot må heves betraktelig. En times venting på Pasta Madeira retten, og de andre hadde ikke fått bacon på kyllingsalaten fordi de var tomme for det. Ikke bra. Dette må det opplyses om! Kjøkkenet var preget av totalt kaos og mange ventet på mat. Og til dere som kommer i bil. Det koster 75kr for to timers parkering.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kimnil80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 34 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Seilerhytta har jo prima beliggenhet, ut mot sjøen og mange uteplasser. Kan være lurt å sykle eller lignende, ofte fullt på parkering. Menyen er enkel, men i dag var den rett og slett skuffende. Manglet fire av rettene når vi kom, og det var retter som man burde ha tilgjengelig på solskinnsdager. Bra besøkt, men vi måtte hente maten selv og rydde litt også. Det tok over en time før vi fikk mat, men absolutt ikke besøk som tilsa denne ventetida. Burgeren var OK minus, mens biffretten Picado var veldig god. Mer enn nok mat i begge retter. Så, totalt sett var det verdt å vente en time på mat? Absolutt ikke, dessverre.

Dato for besøk: august 2020
Takk, mattaare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Håpløst sted! Bestilte bord dagen i forveien, men da vi ankom til tiden var bordet gitt til andre. Ingen interesse fra betjeningen til å løse situasjonen. De hadde gjester nok. Vi kunne få sitte ute om vi fortsatt ville spise der.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Rekkevi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Flott sted, men menyen er litt for stusselig. Prisene synes jeg også var i overkant, da 2 pannekaker til junior, med ett kunstig rart syltetøy kostet 85kr..
kunne vært så mye mer med havet så nære. Mere fokus på sjø og hav med alt den bra sjømaten som er i nærheten..

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Foodsterbasse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Her får du møte en gjeng dedikerte mennesker som brenner for kvalitetsmat i nydelige omgivelser. Hit må du bare reise om sommeren å spise. Anbefaler spesielt kyllingburger

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 496steinare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Seilerhytta Kro, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Seilerhytta Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din