“Kaotisk i koronatiden”
Anmeldelse av Seilerhytta Kro

Seilerhytta Kro
Vurdert som nr. 26 av 64 Restauranter i Larvik
Anmeldt 22. august 2020

Ingen beskyttelse for den som tok bestillinger, betjente kassen, tappet øl og skjenket vin. Alkoholserveringen var ikke på bordene, man måtte hente selv. En servitør sa vi kunne ta bestikk selv, en annen sa at det kun var personalet som skulle berøre bestikket. Pepperkvernen på bordet ble ikke vasket mellom gjestene. Ble ketchup-flaskene vasket? Hva med maten? Nok en gang var halve menyen strøket en tidlig søndag kveld, men det vi spiste var godt og porsjonene var store, både piccado og hamburgeren. Begge kom med ovnsstekte poteter, som var voldsomt overdrysset med dill. Jeg hadde bestilt pommes frites i stedet, men det bli ikke oppfattet. Stedet er idyllisk, maten som faktisk finnes smaker bra, men her er det forbedringspotensiale.

1  Takk, Tor W

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Maten her er stort sett alltid god, så ingenting å utsette der. Service derimot må heves betraktelig. En times venting på Pasta Madeira retten, og de andre hadde ikke fått bacon på kyllingsalaten fordi de var tomme for det. Ikke bra. Dette må det opplyses om! Kjøkkenet var preget av totalt kaos og mange ventet på mat. Og til dere som kommer i bil. Det koster 75kr for to timers parkering.

Takk, kimnil80
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Seilerhytta har jo prima beliggenhet, ut mot sjøen og mange uteplasser. Kan være lurt å sykle eller lignende, ofte fullt på parkering. Menyen er enkel, men i dag var den rett og slett skuffende. Manglet fire av rettene når vi kom, og det var retter som man burde ha tilgjengelig på solskinnsdager. Bra besøkt, men vi måtte hente maten selv og rydde litt også. Det tok over en time før vi fikk mat, men absolutt ikke besøk som tilsa denne ventetida. Burgeren var OK minus, mens biffretten Picado var veldig god. Mer enn nok mat i begge retter. Så, totalt sett var det verdt å vente en time på mat? Absolutt ikke, dessverre.

Takk, mattaare
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Håpløst sted! Bestilte bord dagen i forveien, men da vi ankom til tiden var bordet gitt til andre. Ingen interesse fra betjeningen til å løse situasjonen. De hadde gjester nok. Vi kunne få sitte ute om vi fortsatt ville spise der.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Rekkevi
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Flott sted, men menyen er litt for stusselig. Prisene synes jeg også var i overkant, da 2 pannekaker til junior, med ett kunstig rart syltetøy kostet 85kr..
kunne vært så mye mer med havet så nære. Mere fokus på sjø og hav med alt den bra sjømaten som er i nærheten..

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Foodsterbasse

Reisende som så på Seilerhytta Kro, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Seilerhytta Kro? Del dine erfaringer!