Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat ”

New Ambassadør indisk restaurant - Larvik
Få mat levert
Vurdert som nr. 5 av 48 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Helt nyyyydelig indisk mat :)koselig sted vennlig servitører og godt anbefalt øl til maten ;)vi kommer selvfølgelig tilbake :)

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, wegar_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3842 av 56 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å ta en søndagsmiddag her etter en deilig spasertur i Bøkeskogen. Alle bestilte forskjellige retter og det smakte fortreffelig. Jeg bestilte medium saus og den var mer enn sterk nok for en norsk gane. Anbefaler dette stedet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Helt ok Indisk restaurant.

Fint lokale samt god mat, men kundeservicen kan det gjøres noe med her.

Betjeningen her er lite pratsom, og glassene var lit møkkete. Lever ikke opp til forventningene.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Vacationer786805
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018

Stort utvalg, veldig, veldig god og smakfull mat. Hyggelig betjening og god plassering midt i sentrum. Har også take away, men det er et godt sted for en god samtale også. Rolig atmosfære.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mette_ss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Har spist mye indisk forskjellige steder i verden, og maten her er fullt på høyde med de beste stedene jeg har spist.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 518annelins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på New Ambassadør indisk restaurant - Larvik, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i New Ambassadør indisk restaurant - Larvik? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din