“Supert! ”

New Ambassadør indisk restaurant - Larvik
Vurdert som nr. 3 av 64 Restauranter i Larvik
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

En nydelig matopplevelse!
Hyggelige service, nydelig mat og topp smaksopplevelser.
Vi hadde takeaway herfra og alle var super fornøyd!
Vi gleder oss til å besøke restauranten.

2  Takk, 711maritk

Anmeldt 22. august 2020

Veldig god mat og hyggelig service. Butter nan var ypperlig til maten vi bestilte og risen var av veldig høy kvalitet. Er vi noen gang i Larvik igjen, så tar vi turen!

1  Takk, AilaSinober
Anmeldt 2. august 2020

Oppmerksomt og vennlig personale, og virkelig autentisk god mat. Vi er veldig glad i indisk mat, og dette var en av de bedre restaurantene vi har vært på i Norge. Anbefales varmt!

2  Takk, ireneg322
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Store porsjoner med nydelig mat til en fin pris. Kule-is inkludert i barnemenyen (kvalitets-is med oreo-strøssel). Sjarmerende, serviceinnstilt og trivelig servitør som la alt til rette for en fin opplevelse. Bestemor fikk med seg nok rester til kveldsmat og var veldig fornøyd med det :-)

Takk, MKHKB
Anmeldt 19. juli 2020

Kjempegod mat og ikke minst fantastisk service! Vi bestilte vegansk og betjeningen var veldig behjelpsomme. Vi fikk til og med egen saus 😁 Anbefales på det sterkeste!

Takk, mariasI6874CW

Reisende som så på New Ambassadør indisk restaurant - Larvik, så også på

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i New Ambassadør indisk restaurant - Larvik? Del dine erfaringer!