“Fantastisk mat!”

New Ambassadør indisk restaurant - Larvik
Vurdert som nr. 3 av 64 Restauranter i Larvik
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat, rause porsjoner, og meget hyggelig personale.

Maten var som sagt fortreffelig, med god dybde i smaken. Må være det beste indiske jeg har smakt i Norge.

Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, G8510KTstephans

Anmeldt 27. juni 2021

Anbefales på det sterkeste. Så god smak, perfekt harmoni for smaksløkene. Anbefales også for vegetarianere. 👌😄

Dato for besøk: juni 2021
Takk, V1795KZevag
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Vennlig servitør som opplyste om uteserving i bakgården da vi hadde en liten puddel, veldig kjekt. Bestille et par ulike kyllingretter, begge smakfullle og knallvarme, det samme med risen og oppvarmede tallerkner, også ble vi mette 👍😊

Takk, mundse
Anmeldt 15. mai 2021 via mobile enheter

Den beste indiske maten jeg har spist i Norge. Spurte den koselige kelneren hva de anbefalte og hun kom med flere gode forslag. Vi landet på Lammecarré og Butter lam. Lammet var smakfullt og var nydelig sammen med nan brød og Raita. Smakte også på den indiske vinen. Gleder meg til neste besøk 💕

1  Takk, 549anneb
Anmeldt 13. mai 2021 via mobile enheter

Førstegangs-inntrykk: Hyggelig betjening. Hjelpsom. God mat . Pent servert. Dette er tydeligvis en familiedrevet restaurant . Vi var veldig godt fornøyd. Anbefales .

1  Takk, TravelinNorwegian

Reisende som så på New Ambassadør indisk restaurant - Larvik, så også på

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i New Ambassadør indisk restaurant - Larvik? Del dine erfaringer!