Vi hadde en super dag i flotte omgivelser. Mange spennende spa- og saunamuligheter og svært god massasje-behandling. Har bare godt å si om Farris Bad! Passer godt for å stresse ned fra en travel hverdag.
Hei MarianneL1290,
Fantastisk å se at dere har hatt en bra dag i spa.
Kom gjerne tilbake, vi gleder oss til dere å se dere igjen :)
Helgebesøk med fire voksne - to i 50-årene og to barn i 20-årene. Ene personen var syk, og vi trengte litt hjelp innimellom, men alt ble løst på beste måte av veldig hyggelig personale. Vi storkoste oss og kommer absolutt tilbake!
Hei Ellen :-)
Takk for gode tilbakemeldinger etter deres opphold.
Hyggelig å lese at dere syntes vi løste utfordringene dere hadde underveis på beste måte :-).
Håper vi er så heldige å får dere som gjester snart igjen!
Ha en fortsatt god uke!
For det første: badet er utstyrt med flere ulike basseng både ute og inne som du kan nyte. Det er også flere badstuer/sauna som du kan nyte slik de er eller være med på et behandlende ritual (det er inkludert i prisen). Du kan også bestille ulike behandlinger (koster ekstra) som for eksempel aromamasasje og hamam bad.
For det andre: om du skal bo en natt eller fler på badet så er hotellrommet veldig fint og stilrent. Utstyrt med en stor seng, TV, to stoler og et lite bord. Rommet er også utstyrt med Farris bads egne hudprodukter (håndsåpe, dusjsåpe, shampoo og balsam).
For det tredje: store deler av badet ligger i havet hvilket gjør at du til en hver tid (når moder jord tillater det) hører bølgeskvulp som i seg selv er veldig avslappende og godt for sjelen.
Hei Jeanett,
Tusen takk for flotte tilbakemeldinger etter ditt opphold. Det setter vi pris på!
Ønsker deg en god dag - og håper vi ser deg som gjest snart igjen!
Vi tilbrakte helgen på Farris Bad. Rommet var greit med nydelig havutsikt og gode senger.
Vi gledet oss til middag fredag kveld, og skuffelsen ble stor da både okse- og fårekjøttet var fullstendig ihjelstekt og grått da vi fikk maten. BBQ sausen smakte ketchup, og gulrøttene var steinharde. Eneste positive ved middagen var sjysausen som tilbehør til fåret. Vi gjorde servitør oppmerksom på dette, noe som var tydelig da mesteparten av maten lå igjen på tallerkenen etter måltidet og de selv kunne se hvor grått kjøttet var. Servitøren var veldig hyggelig og beklaget, men dette var jo ikke hennes feil. Vi ble tilbudt smaksprøver av alle desserter istedet for å velge 1 hver (vi hadde halvpensjon, så dessert hadde vi allerede betalt for), men valgte å takke nei. Vi tok creme brulee og sjokoladefondant til dessert. Fondanten smakte lite og var også for mye stekt, men creme bruleen var grei.
Frokosten var heller ikke noe spesielt. Det var omelett typ stekt i muffinsformer som var forferdelig tørre, og kokt egg. Verken eggerøre eller speilegg. Ellers var det gode helseshots, men ikke noe som fremhevet seg i spesiell grad utover dette.
Vi testet skrubb - og massasje i spa-avdelingen, og begge behandlingene var særdeles bra. Selve badeavdelingen var overraskende lite, og heller overfylt alle tider utenom søndag kl 0800. Badstuen holdt max 80 grader ut fra informasjonsplakat, og vi opplevde ikke å få den tilfredsstillende varm uansett hvor mye vann vi helte på. De varme kulpene var ikke spesielt varme.
Vi parkerte i kjelleren og betalte der da vi kom. Lørdagen var vi ute en tur, og da vi kom tilbake var det ikke ledig plass i kjelleren. Vi gjorde resepsjonen oppmerksom på dette, og fikk beskjed om å parkere over gaten. Vi var under det inntrykket av at vi hadde plass i hele helgen da vi hadde betalt for dette, men det viser seg at det er første mann til mølla, og at de fyller opp kjelleren med kjøretøyer uansett hvor mange som har betalt. Dette ble vi ikke opplyst om da vi fikk informasjon om parkering ved ankomst.
Alt i alt: Et bra overnattingssted hvor du får bra spa-behandling. Men vi anbefaler å spise utenfor hotellet. Vi testet lørsdag Becks Brasserier som ligger i nabohuset, og der var både service og mat fantastisk. Anbefales!
Hei Kamilla J,
Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad.
Utrolig leit å se at vi ikke har levert en god matopplevelse. Jeg følger opp dine kommentarer videre hos oss, og vi skal gjøre det vi kan for å servere god mat.
Igjen takk for at du deler, så håper jeg du gir Farris Bad en ny sjanse!
Med vennlig hilsen
Cecilia Berg
Operation Manager
Vi var her to netter i forbindelse med et bryllup. Vi hadde booket en vanlig natt fra lørdag til søndag og søndagsbalsam fra søndag til mandag.
Før jeg går i detaljer så er det viktig å få frem at vi reiser til Farris Bad for avslapning og hygge. Vi synes hotellet i seg selv er flott (utseendemessig) og at de oppgraderte rommene er flotte med badekar og fantastisk utsikt. Vi er også veldig glade i spaavdelingen og spesielt kildevannsgrotten.
Da vi ved forrige opphold hadde opplevd kloakklukt i spaet, skittent hotellrom og elektrisitisitet på rommet som ikke fungerte fikk vi ved dette opppholdet fri oppgradering og det gledet vi oss veldig til da vi regnet med at det betydde at hotellet var ivrige etter å rette opp tidligere mangler, men så feil kan man dessverre ta.
Allereder ved ankomst manglet musserende og sjokolade på rommet (noe vi hadde blitt lovet i mail), dette ble heldigvis raskt rettet opp i etter å ha brukt tid under bryllupsfeiringen til å finne frem mailkorrespondansen og videresende denne.
Vårt første reele møte med rommet var ved ankomst etter bryllupsfesten og da viste det seg at det ikke var noe "ikke forstyrr" skilt til å henge på døra. Vi tenkte at det sikkert ikke fantes på hotellet, men ble meget paffe da det banket iherdig på døra før klokka 9 på morgenen! Rengjøringspersonalet låste seg også inn, men snudde da de så oss i sengen. Dette er på ingen måte greit og i hvert fall ikke når hotellet visste at vi var en del av et bryllupsfølge som ankom hotellet kl 3 på natten. Skal sies at det også var første natt med mulighet til å sove ut etter ankomst av baby for vår del. Litt ut på dagen på søndag etter at vi hadde vært ute av rommet flere ganger uten at det var gjort opp spurte jeg rengjøringshjelpen direkte om ikke hun kunne gjøre opp rommet imens vi var i spaet og det skulle hun selvfølgelig gjøre. Da vi kom opp igjen mange timer senere var fortsatt ikke rommet gjort opp.
Etter en dårlig start på dagen var frokosten et hakk opp fra tidligere. Nå var det i hvert fall skikkelig bacon til mannen der. Ellers var det som vanlig tomt for flere av de tingene vi ønsket som f.eks croissanter.
Lunsjen på hotellet var en katastrofe. Brudeparet hadde bestilt bord men her var det ikke dekket opp noe. Vi måtte selv bære sammen bord og omtrent ta menyene ut av hendene på personallet. Enkelte ble også spurt opp til tre (!) ganger om ikke de kunne betale underveis i måltidet. Dette var virkelig pinlig og vi som deltok på lunsjen ble bare sittende å måpe.
I spaet fikk jeg en fantastisk massasje. Tok ganske lang tid før jeg fikk kontakt i resepsjonen, men massøsen var imøtekommende, hyggelig og dyktig. Må få frem at jeg overhørte en samtale der et par hadde booket kjærlighetspakken og hotellet hadde flyttet den til en annen tid enn det paret hadde bestilt så de hadde ikke massører tilgjengelig. De fikk tilbud om å bli en natt til og betale (!) for overnatting mot å få massasjen i morgen. For en hårreisende behandling av kunder når hotellet gjør feil!!
Noe som redder til to stjerner var middagen! WOW! her har hotellet virkelig tatt seg opp! Vi lovte egentlig oss selv å aldri komme tilbake til restauranten etter et par elendige erfaringer, og vi var ikke akkurat positive etter lunsjen, men middagen var fantastisk! Nydelig mat, god vin og herlig service. Denne mannen redder troen på Farris Bad ene og alene (var et bord på åtte pers den 29. juli så vet du hvem du er ;) TAKK!!)
For vår del ble dette dessverre nok en skuffende tur til Farris Bad, men for brudeparet var dette en katastrofe. Det er grusomt at hotellet var med på å ødelegge mye av avslapningen i dagene etter bryllupet for de nygifte. Låst ute av rommet, ikke såpe på rommet, ødelagt lunsj osv. Lista er lang.
For flere i bryllupsfølget var oppholdet en nedtur. To vennepar har lovet å aldri komme tilbake. Vi har gitt hotellet mulighet til å svare på kritikk gjennom et spørreskjema, men alle har kun fått til svar at de takker for svarene og at de skal ta det videre internt. Dette er ikke godt nok dessverre. Vi er veldig glade i spaet og kommer sannsynligvis tilbake, men neste gang blir med en bismak dessverre.
Hei Stine S,
Tusen takk for ærlig og konstruktiv tilbakemelding! Det setter vi utrolig stor pris på.
I det du nevner så svikter vi dessverre på flere punkter, og det er utrolig leit! Beklager så mye,
Vi skal selvfølgelig ta det videre, og det er ingen unnskyldning at vi nok en gang ikke har levert på detaljer.
Igjen takk for tilbakemelding, og beklager så mye at dere har hatt en dårlig opplevelse hos oss.
Når dere kommer tilbake, må du veldig gjerne ta kontakt med meg direkte.
Med vennlig hilsen
Cecilia Berg