Vi tilbrakte helgen på Farris Bad. Rommet var greit med nydelig havutsikt og gode senger.
Vi gledet oss til middag fredag kveld, og skuffelsen ble stor da både okse- og fårekjøttet var fullstendig ihjelstekt og grått da vi fikk maten. BBQ sausen smakte ketchup, og gulrøttene var steinharde. Eneste positive ved middagen var sjysausen som tilbehør til fåret. Vi gjorde servitør oppmerksom på dette, noe som var tydelig da mesteparten av maten lå igjen på tallerkenen etter måltidet og de selv kunne se hvor grått kjøttet var. Servitøren var veldig hyggelig og beklaget, men dette var jo ikke hennes feil. Vi ble tilbudt smaksprøver av alle desserter istedet for å velge 1 hver (vi hadde halvpensjon, så dessert hadde vi allerede betalt for), men valgte å takke nei. Vi tok creme brulee og sjokoladefondant til dessert. Fondanten smakte lite og var også for mye stekt, men creme bruleen var grei.
Frokosten var heller ikke noe spesielt. Det var omelett typ stekt i muffinsformer som var forferdelig tørre, og kokt egg. Verken eggerøre eller speilegg. Ellers var det gode helseshots, men ikke noe som fremhevet seg i spesiell grad utover dette.
Vi testet skrubb - og massasje i spa-avdelingen, og begge behandlingene var særdeles bra. Selve badeavdelingen var overraskende lite, og heller overfylt alle tider utenom søndag kl 0800. Badstuen holdt max 80 grader ut fra informasjonsplakat, og vi opplevde ikke å få den tilfredsstillende varm uansett hvor mye vann vi helte på. De varme kulpene var ikke spesielt varme.
Vi parkerte i kjelleren og betalte der da vi kom. Lørdagen var vi ute en tur, og da vi kom tilbake var det ikke ledig plass i kjelleren. Vi gjorde resepsjonen oppmerksom på dette, og fikk beskjed om å parkere over gaten. Vi var under det inntrykket av at vi hadde plass i hele helgen da vi hadde betalt for dette, men det viser seg at det er første mann til mølla, og at de fyller opp kjelleren med kjøretøyer uansett hvor mange som har betalt. Dette ble vi ikke opplyst om da vi fikk informasjon om parkering ved ankomst.
Alt i alt: Et bra overnattingssted hvor du får bra spa-behandling. Men vi anbefaler å spise utenfor hotellet. Vi testet lørsdag Becks Brasserier som ligger i nabohuset, og der var både service og mat fantastisk. Anbefales!