RennyBA
Oslo, Norge
Anmeldelse av Farris Bad Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. okt. 2018
Dato for oppholdet: oktober 2018
Romtips: Rom med sjøutsikt er å foretrekke
TineR192, Guest Relation ManagerFarris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. okt. 2018
Hei :-),

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad.
Fantastisk å se at dere har hatt det bra, og at dere er fornøyd med oppholdet!

Vi håper på å se dere her mange ganger, hjertelig velkommen tilbake :)

Ønsker dere en god helg!
0.9 km fra Farris Bad Hotel
1.0 km fra Farris Bad Hotel
0.0 km fra Farris Bad Hotel
5.9 km fra Farris Bad Hotel
Ved stranden
"Gratis sykler" & bordtennis.
14.3 km fra Farris Bad Hotel
14.4 km fra Farris Bad Hotel
Se flere hoteller i Larvik
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde på Farris bad i et døgn og bestilte en pakke som også inneholdt et dagspass på Høyt og lavt. Etter å ha vært i aktivitetsparken avsluttet vi dagen på spa.

Dette spaet kan virkelig anbefales. Et behagelig basseng med diverse fassiliteter, boblebad ute og inne og ikke minst ulike saunaer. Også muligheter for et aldri så lite "isbad" inne dersom det skulle friste. Vår desidert favoritt var rommet med navn "kildevannsgrotten".
Vi var riktignok heldige med at det var relativt lite folk, som selvfølgelig gjorde opplevelsen enda mer behagelig.

Vi hadde et standard rom, pent og rent. Hotellet forøvrig var preget av høy standard med flotte oppholdsrom og en bar ute ikke langt fra den "private stranden" (som ligger innenfor hotellet). Vi fikk et stille og behagelig rom, med gode senger. Kan parkere bil i garasjen mot et tillegg. Smakfull og variert frokost.

Kommer mer enn gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 159marleneb
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Marlene,

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad!
Fantastisk å se at oppholdet ble vellykket, og sto til forventningene.

Kom gjerne tilbake for flere gode opphold! :)

Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Var her en helg med min gravide samboer. Vi ankom hotellet ca halv tre, siden min samboer hadde massasje kl. 15. Heldigvis var rommet klart, slik at vi fikk sjekket inn tidlig. Vanligvis er innsjekk kl 16. Jeg oppholdt meg i treningsrommet mens hun var på behandling. Treningsrommet var helt greit, med sånn passe utvalg av utstyr. Manglet utstyr for å trene bein (benpress eller rack med stang), men det er tross alt et trimrom på et hotell.

Hotellrommet var fint, bra størrelse og utsikt mot gården i midten av hotellet. Velkomstpakke med eplejuice og sjokolade var bra. Negativt med rommet var at det var litt lite lys der, litt dårlig vanntrykk i dusjen og at hårføneren ikke virket. God seng!

Selve spaavdelingen var behagelig, godt utvalg av aktiviteter. Synd at den ene saunaen var ute av drift. Litt smått med utvalg i spa-lounge, og stive priser. 79kr for en boks med Carlsberg er litt i overkant.

Savner et varmt basseng på utsiden. Folk som sitter i boblebadet ute, sitter gjerne lenge av gangen, så savner et slags køsystem der.

Frokost i restauranten var bra, mye utvalg og lokale varer. Spiste tre-retters middag med vinpakke, dette var også bra. Hyggelig bar der man kan få seg en drink, også alkoholfrie med god smak, og noe å spise.

Manglet litt på topp karakter, men veldig bra opphold.

2  Takk, 773andreasr
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Hei Andreas,

Tusen takk for at du deler din opplevelse av oppholdet på Farris Bad.
Godt å se at deres opphold ble vellykket, og at dere har hatt det bra hos oss.

Lykke til med familieforøkelsen - og håper vi ser dere snart igjen :-).

Ønsker deg en fortsatt god uke!

Anmeldt 7. oktober 2018

Ypperlig sted for kjærlighets tur når de voksne trenger en helg for seg selv. Nærhet til sjøen, Her kan dere bade ute hele året. Vi tok en dukkert i sjøen etter både spa og badstu opphold. Herlig med en flaske vi på terrassen først

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Happiness322319
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018

Tusen takk for flotte tilbakemeldinger etter deres opphold.
Så hyggelig å lese at dere har hatt en uforglemmelig tur :-).

Håper vi ser dere veldig snart :-).

Ha en fortsatt fin uke!

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde en super dag i flotte omgivelser. Mange spennende spa- og saunamuligheter og svært god massasje-behandling. Har bare godt å si om Farris Bad! Passer godt for å stresse ned fra en travel hverdag.

Takk, MarianneL1290
Cecilia Svensso... B, Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Hei MarianneL1290,

Fantastisk å se at dere har hatt en bra dag i spa.
Kom gjerne tilbake, vi gleder oss til dere å se dere igjen :)

Anmeldt 25. september 2018

Helgebesøk med fire voksne - to i 50-årene og to barn i 20-årene. Ene personen var syk, og vi trengte litt hjelp innimellom, men alt ble løst på beste måte av veldig hyggelig personale. Vi storkoste oss og kommer absolutt tilbake!

Romtips: Standardrommet er stort og fint, med sofa og det hele, trenger ikke oppgradere!
Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Ellen D
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Hei Ellen :-)

Takk for gode tilbakemeldinger etter deres opphold.
Hyggelig å lese at dere syntes vi løste utfordringene dere hadde underveis på beste måte :-).

Håper vi er så heldige å får dere som gjester snart igjen!

Ha en fortsatt god uke!