Fra første steg inn vestibylen kjenner du bokstavelig talt den rolige, avslappende og rekreerende atmosfære - nesten bedøvende nydelig. De ansatte du møter, først i resepsjonen, ønsker deg velkommen - med hele seg - som ser ut som at de virkelig mener det. Kort sagt, dette er et sted å hvile såvel kropp som sjel! Ikke bare det, det smitter: først på deg selv og etter hvert alle du møter - enten det nå er i foajeen, i restauranten eller i boblebadet.
Min kone og jeg hadde en fellesopplevelse hva gjaldt masasje og det var rett og slett himmelsk. Hun var profesjonelt personlig og det gjorde at man kunne nyte behandlingen - ja hvert massasjetak - uten noen beklemmende sjenanse,
Restauranten og middagen var et kapittel for seg. Kanskje ikke så sensuell som det øvrige etablissemente. Men med servitører som var såvel hyggelige som profesjonelle og et unikt bindeledd mellom oss og kokken - slik at vi fikk en gourmet aften av det sjelde.
Rommet var koselig og såvel balkong som badevindu vendte ut mot havet - rekreerende nok i seg. Det gjorde også morgenstund i badekaret med kaffe for to til en opplevelse.