Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 425
Travelocity
Orbitz.com
Hotels.comUSD 425
CheapTickets
Trip.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 485)
Filtrer anmeldelser
1 486 resultater
Vurdering fra reisende
785
375
212
79
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
785
375
212
79
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
177182 av 1 486 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018

Bra frokost og frokostpersonale, men dessverre ikke imponert over middagen - den skuffet stort.

Ulempen med at det er åpent fra restauranten og opp i resepsjonen er at det lukter fisk i det man går inn på hotellet. Ikke det jeg forventer på et SPA-hotell dessverre..

Iskaldt på badet! Ingen mulighet til å justere dette selv - ga beskjed i resepsjonen som visstnok kunne justere opp varmen, men det ble dessverre ikke varmere.

Fikk ikke slått av flomlyset over sengen uten å slå av alt lyset (bortsett fra de to bittesmå leselampene ved sengen). Mulig det var vi som kløna det til, men mørkt eller flombelysning var det eneste vi fikk til.

Ikke mulig å ta med vinglass inn i loungeavdelingen i SPA-avdelingen. Ble i stedet henvist til et litt kjipt "venteværelse" hvor vi måtte drikke opp glasset før vi kunne gå inn i SPA`et.

Kul ny badstue med plass til 100 personer. Litt sære "forestillinger" i badstuen, men det gjør i hvert fall at det blir litt mer interessant å sitte 15 minutter i en glohet badstue. :)

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, CarinaOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Carina,

Først og fremst takk for at du har tatt deg tid til å svare på hvordan ditt opphold hos oss har vært.

Beklager opplevelsen rundt maten - og at den ikke stod til forventningene.
Jeg skal også ta med dine andre kommentarer videre - slik at vi kan forbedre oss og følge opp dette!

Fint å lese at dere syntes den nye badstuen vår var kul - og at det gjorde det mer interessant å sitte lenger i varmen:-).

Ønsker dere en fin dag og velkommen tilbake til oss på Farris Bad!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Hotellet har dårlig service, veldig små rom, med et knøtt av et vad, dårlig frokost som er på den nederste nivå, spesielt med ranke på at dette skal være Norges beste Spahotell, oppfølging for renhold melleom to nettet var svært dårlig.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, TerjeL118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei,

Først og fremst takk for at du har tatt deg tid til å svare på hvordan ditt opphold hos oss har vært.
Vi går igjennom alle tilbakemeldinger fra våre gjester og anser tilbakemeldingene som et av våre viktigste verktøy for å kunne utvikle oss og bli enda bedre fremover.

Beklager opplevelsen og for at våre rutiner ikke har fungert optimalt - og at du sitter igjen med ett slikt inntrykk.
Vi har også sendt deg en privat mail - da vi veldig gjerne vil snakke med deg.
Slik skal man ikke sitte igjen etter ett opphold hos oss.

Ser frem til å høre fra deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Selve hotellet var bra. Rommet, sengene og atmosfæren likte vi veldig godt! Spaet var bra, men nakne mannfolk ønsket vi ikke å se, selv om de var der.
Maten som var inkludert i pakken «chill out» som vi kjøpte, var skikkelig dårlig! Veldig skuffende og kjedelig meny, og det lille som var på menyen smakte ikke så godt. Desserten var veldig god, men å smøre ett tjukt lag med tomatpurré på en pizza å kalle det for pizzasaus blir feil. Dessuten så smakte den dårlig.

Men ellers så var hotellet ett fint sted å være. Neste gang så spiser ett annet sted som Larvik kan by på.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kinereiten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Hei Kine,

Først og fremst takk for at du har tatt deg tid til å svare på hvordan ditt opphold hos oss har vært.

Beklager opplevelsen rundt maten - og at den ikke stod til forventningene.
Jeg skal ta med dine kommentarer videre.

Fint å lese at dere utover dette hadde ett fint opphold :-).

Ønsker dere en fin dag og velkommen tilbake til oss på Farris Bad!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018

Fra første steg inn vestibylen kjenner du bokstavelig talt den rolige, avslappende og rekreerende atmosfære - nesten bedøvende nydelig. De ansatte du møter, først i resepsjonen, ønsker deg velkommen - med hele seg - som ser ut som at de virkelig mener det. Kort sagt, dette er et sted å hvile såvel kropp som sjel! Ikke bare det, det smitter: først på deg selv og etter hvert alle du møter - enten det nå er i foajeen, i restauranten eller i boblebadet.
Min kone og jeg hadde en fellesopplevelse hva gjaldt masasje og det var rett og slett himmelsk. Hun var profesjonelt personlig og det gjorde at man kunne nyte behandlingen - ja hvert massasjetak - uten noen beklemmende sjenanse,
Restauranten og middagen var et kapittel for seg. Kanskje ikke så sensuell som det øvrige etablissemente. Men med servitører som var såvel hyggelige som profesjonelle og et unikt bindeledd mellom oss og kokken - slik at vi fikk en gourmet aften av det sjelde.
Rommet var koselig og såvel balkong som badevindu vendte ut mot havet - rekreerende nok i seg. Det gjorde også morgenstund i badekaret med kaffe for to til en opplevelse.

Romtips: Rom med sjøutsikt er å foretrekke
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
4  Takk, RennyBA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hei :-),

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad.
Fantastisk å se at dere har hatt det bra, og at dere er fornøyd med oppholdet!

Vi håper på å se dere her mange ganger, hjertelig velkommen tilbake :)

Ønsker dere en god helg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde på Farris bad i et døgn og bestilte en pakke som også inneholdt et dagspass på Høyt og lavt. Etter å ha vært i aktivitetsparken avsluttet vi dagen på spa.

Dette spaet kan virkelig anbefales. Et behagelig basseng med diverse fassiliteter, boblebad ute og inne og ikke minst ulike saunaer. Også muligheter for et aldri så lite "isbad" inne dersom det skulle friste. Vår desidert favoritt var rommet med navn "kildevannsgrotten".
Vi var riktignok heldige med at det var relativt lite folk, som selvfølgelig gjorde opplevelsen enda mer behagelig.

Vi hadde et standard rom, pent og rent. Hotellet forøvrig var preget av høy standard med flotte oppholdsrom og en bar ute ikke langt fra den "private stranden" (som ligger innenfor hotellet). Vi fikk et stille og behagelig rom, med gode senger. Kan parkere bil i garasjen mot et tillegg. Smakfull og variert frokost.

Kommer mer enn gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 159marleneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineR192, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Marlene,

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad!
Fantastisk å se at oppholdet ble vellykket, og sto til forventningene.

Kom gjerne tilbake for flere gode opphold! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser