Bra frokost og frokostpersonale, men dessverre ikke imponert over middagen - den skuffet stort.
Ulempen med at det er åpent fra restauranten og opp i resepsjonen er at det lukter fisk i det man går inn på hotellet. Ikke det jeg forventer på et SPA-hotell dessverre..
Iskaldt på badet! Ingen mulighet til å justere dette selv - ga beskjed i resepsjonen som visstnok kunne justere opp varmen, men det ble dessverre ikke varmere.
Fikk ikke slått av flomlyset over sengen uten å slå av alt lyset (bortsett fra de to bittesmå leselampene ved sengen). Mulig det var vi som kløna det til, men mørkt eller flombelysning var det eneste vi fikk til.
Ikke mulig å ta med vinglass inn i loungeavdelingen i SPA-avdelingen. Ble i stedet henvist til et litt kjipt "venteværelse" hvor vi måtte drikke opp glasset før vi kunne gå inn i SPA`et.
Kul ny badstue med plass til 100 personer. Litt sære "forestillinger" i badstuen, men det gjør i hvert fall at det blir litt mer interessant å sitte 15 minutter i en glohet badstue. :)