Psyduck
Oslo, Norge
Anmeldelse av Farris Bad Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 17. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2018
TineRosland, Guest Relation ManagerFarris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. des. 2018
Hei Øyvind,

Tusen takk for flott omtale, det setter vi utrolig stor pris på!
Vi gleder oss til å se deg igjen, velkommen tilbake :)

Ønsker deg en god jul!
0.9 km fra Farris Bad Hotel
8.2 km fra Farris Bad Hotel
Bedroom
1.0 km fra Farris Bad Hotel
Bergmanns pizzeria i underetasjen , nydelig pizza
    29.9 km fra Farris Bad Hotel
    0.0 km fra Farris Bad Hotel
    5.9 km fra Farris Bad Hotel
    "Gratis sykler" & bordtennis.
    14.3 km fra Farris Bad Hotel
    Se flere hoteller i Larvik
    Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

De eneste tingene som ikke skuffet under oppholdet var massasjen og frokosten. Middagen skuffet veldig mye, spesielt med tanke på kun 3 utvalg av hovedrett og forett. Hotellrommene var oppskryt i forhold til pris. Sauna var ikke topp match. Mange endringer må til for at de skal holde sitt gode ryketet som beste nordisk hotel, rett og slett for dårlig. Eneste vi sitter igjen med er at vi har prøvd det, og aldri igjen.

Dato for oppholdet: desember 2018
    1  Takk, kinerud
    TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Kine,

Tusen takk for ærlig og konstruktiv tilbakemelding! Det setter vi utrolig stor pris på.

Synd å lese at dere ikke er fornøyd med oppholdet deres - det er beklagelig!
    Jeg sender deg også en privat mail.

Igjen takk for tilbakemelding, og beklager så mye at dere har hatt en dårlig opplevelse hos oss.

Med ønske om en god jul!

Anmeldt 23. november 2018

God service til tross for stappfullt hotell. SPA - avdelingen er i en klasse for seg selv. Eventbadstuen er vel verdt et besøk. Ritualene likeså. God standard på rom, himmelske senger. Noe skuffende frokost hvor utvalget er noe helt annet enn tidligere. Flott med mye sunne alternativer, men utvalget blir for magert.

Et (stort) minus var nattklubben som hotellet ble forvandlet til natt til søndag. Lydnivået var SKYhøyt til langt over midnatt noe som gjorde det vanskelig å sove.

1  Takk, Miriam H
    TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei :-)

Takk for hyggelige tilbakemeldinger etter deres opphold.
    Det setter vi pris på.

Så fint at dere fikk testet ut vår nye eventbadstue - den er vi stolt av :-).

Jeg tar videre dine andre tilbakemeldinger.

Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Ønsker deg en god dag :-)

Anmeldt 19. november 2018

Hadde en herlig opplevelse på Farris bad denne helga. Vennlig personale, flotte omgivelser, nydelig mat og et spa-område i ypperste klasse. Rommene var store og fine, og det var rent og pent. Har ingenting å utsette på oppholdet og kommer forhåpentligvis tilbake igjen om ikke lenge:)

Takk, AndersGHansen
    TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei :-)

Takk for hyggelige tilbakemeldinger etter deres opphold.
    Det setter vi pris på :-).

Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Ønsker deg en god dag :-)

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte delux rom med havutsikt, spa behandling og 3 rettermiddag. Veldig fint rom hvor badet er rett mot havet. Veldig koselig spa anlegg som er oversiktlig og intimt. Rent og behagelig atomosfære. Svært god lunsjbuffé og en god tre retters middag, god vinpakke men kanskje litt gjerrig på vinen. God service og imøtekommende personal. Vi kommer tilbake.

1  Takk, M5507ZAchristianr
    TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei :-)

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad!
    Fantastisk å se at oppholdet ble vellykket, og sto til forventningene.

Kom gjerne tilbake for flere gode opphold! :)

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger idyllisk ved sjøkanten i Larvik sentrum. Hotellet har gode fasiliteter for møter med dyktige og serviceinnstilt personale. Hotellet har bra rom med god stil. Jeg benyttet meg av hotellets spa-avdeling, og det kan jeg anbefale sterkt. Dette var en ypperlig opplevelse. Som en del av badstue opplevelsen badet jeg i sjøen, midt i november, en opplevelse jeg gjerne gjør igjen. Topp hotell.

1  Takk, GNystrand

Hei :-)

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad!
    Fantastisk å se at oppholdet ble vellykket, og sto til forventningene.

Kom gjerne tilbake for flere gode opphold! :)