Cecilia B, Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. jan. 2019
Hei dollar123,
Takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad. Utrolig leit å se at vi ikke har levert slik vi ønsker, og det skal selvfølgelig ikke være skittent i spa. Samt at vi ønsker å servere god mat i restauranten.
Vi anbefaler alltid tekstilfritt i sauna, og det av hygieniske årsaker. Men at man dekker seg til mens man beveger seg i spa. Alkohol og spa hører ikke sammen, og beklager på det sterkeste om det har vært berusete mennesker i spa som har ødelagt opplevelsen. Vi følger opp internt hos oss.
Vi skal selvfølgelig gjøre det vi kan for å bli bedre, og jeg håper dere gir Farris Bad en ny sjanse.
Igjen, takk for at du deler deres opplevelse av Farris Bad. Ønsker dere en god start på uka, og velkommen tilbake!
En perfekt pause i hverdagen. Avslappende tid i spaavdelingen og en veldig god middag på kvelden. Trivelig personal og en perfekt beliggenhet nede ved havnen i Larvik. Blir definitivt ikke det siste besøket her!
Dato for oppholdet: januar 2019
Verdi
Sted
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Lisa N om Farris Bad Hotel
Takk, Lisa N
TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2019
Hei Lisa :-)
Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad! Fantastisk å se at oppholdet ble vellykket, og sto til forventningene.
Håper vi ser dere igjen snart :-)
Ha en fin kveld!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott og gjennomtenkt spa-hotell. Rommene er fine med god utsikt til havet. Herlig å våkne opp til bølgeskvulp. Behagelig at det var en heterogen kundegruppe, noe som gjør noe med følelsen av at alle er velkomne.
Dato for oppholdet: januar 2019
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Spør KennethB559 om Farris Bad Hotel
Takk, KennethB559
TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Hei :-)
Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad! Fantastisk for oss å lese at dere er så fornøyde :-)
Håper vi ser dere igjen veldig snart :-)
Godt nyttår!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Tilbragte nyttårsdøgnet på Farris bad med min kone. Vi hadde bestilt full pakke fra lunsj nyttårsaften til brunch første nyttårsdag. Alt stemte, men både personalet og maten må trekkes frem spesielt. Her fikk vi mer enn forventet. Stort pluss til vår danske servitør på nyttårsmiddagen. Litt pussig at det ikke var synkronisert litt bedre mellom lunsj og innsjekk for oss som spiste lunsj nyttårsaften, men dette løste man elegant ved å gi oss tilgang til bad og spa i påvente av rom. Totalopplevelsen ga umiddelbart lyst til å skape en tradisjon!
Dato for oppholdet: desember 2018
Spør h_kons642 om Farris Bad Hotel
Takk, h_kons642
Hei :-)
Håper vi ser dere igjen til neste år :-)
Godt nyttår!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fine rom og fellesarealer i moderne og spennende bygg. Flott beliggenhet ved sjøen. Sikkert flott spa også, men det vet jeg ingenting om. God mat og hyggelig service. Så alt i alt et bra opphold. Sikkert enda bedre for de som liker spa og benyttet seg av de fasilitetene
Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør Oivind_oivind om Farris Bad Hotel
Takk, Oivind_oivind
TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018
Hei Øyvind,
Tusen takk for flott omtale, det setter vi utrolig stor pris på! Vi gleder oss til å se deg igjen, velkommen tilbake :)
Ønsker deg en god jul!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
De eneste tingene som ikke skuffet under oppholdet var massasjen og frokosten. Middagen skuffet veldig mye, spesielt med tanke på kun 3 utvalg av hovedrett og forett. Hotellrommene var oppskryt i forhold til pris. Sauna var ikke topp match. Mange endringer må til for at de skal holde sitt gode ryketet som beste nordisk hotel, rett og slett for dårlig. Eneste vi sitter igjen med er at vi har prøvd det, og aldri igjen.
Dato for oppholdet: desember 2018
Spør kinerud om Farris Bad Hotel
1 Takk, kinerud
TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018
Hei Kine,
Tusen takk for ærlig og konstruktiv tilbakemelding! Det setter vi utrolig stor pris på.
Synd å lese at dere ikke er fornøyd med oppholdet deres - det er beklagelig! Jeg sender deg også en privat mail.
Igjen takk for tilbakemelding, og beklager så mye at dere har hatt en dårlig opplevelse hos oss.
Med ønske om en god jul!