Farris Bad har blitt et superpopulært spa-hotell. Hotellet har en smakfull innredning med mye flott kunst, fellesrom er forseggjort og inviterer til ulike interesser og aktiviteter. Bra!
Personalet, og resepsjon spesielt, er meget hyggelige og serviceinnstilte! Spakoneptet er gjennomført og effektivt, lite å sette fingeren på her. Men. Restauranten har et stort forbedringspotensiale. Nabobordet hadde ventet 45 min på hovedretten. Det var mye smårot i serveringen. Vi måtte be om påfyll av vann. Personalet her virket utrygge og stressa. Jeg spiste kylling: på en stor tallerken lå en enkel kyllingfilet sammen med en blomkål. Det var alt. Svært fargeløst kan du tenke deg. Biffen hadde også minimalt med tilbehør; kun en sjarlottløk. Her kan mye gjøres uten at det koster mye! Desserten: vel, vi fikk vite at vi skulle få sjokolademousse. Det fikk vi ikke. Da desserten kom spurte vi servitøren hva det var. Men det visste hun ikke!?! Okey. Vi fikk vite etter hun tok en tur innom kjøkkenet at det var bakt sjokolade. Den var god. Ellers var maten middels. Frokosten. Vel, bordene ble ikke vasket mellom gjestene. De ble kun ryddet av. Ingen klut. Så vi fikk ikke et rent bord. Det var det flere gjesten som også kommenterte. Bacon var lunka. Mini-omeletten også. Jeg spurte etter en bolle (til kornblanding) men fikk til svar at det hadde de ikke! Det var en gjest i nærheten som viste meg at jo: her står det boller. Det var også rot med regningen, og resepsjon skylte på at det hadde vært en travel kveld.
Oppsummert: restauranten har mye, mye mer å gå på, og må skjerpe seg. Ellers er Farris Bad et flott sted, veldrevet spa-anlegg med proffe og vennlig betjening. Ekstra smil til resepsjon 😊