Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 373
Vis tilbud
TripadvisorUSD 373
Hotels.com
CheapTicketsUSD 373
TravelocityUSD 373
Orbitz.comUSD 373
Prestigia.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 482)
Filtrer anmeldelser
1 482 resultater
Vurdering fra reisende
782
375
211
79
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
782
375
211
79
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
161166 av 1 482 anmeldelser
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Farris Bad har blitt et superpopulært spa-hotell. Hotellet har en smakfull innredning med mye flott kunst, fellesrom er forseggjort og inviterer til ulike interesser og aktiviteter. Bra!
Personalet, og resepsjon spesielt, er meget hyggelige og serviceinnstilte! Spakoneptet er gjennomført og effektivt, lite å sette fingeren på her. Men. Restauranten har et stort forbedringspotensiale. Nabobordet hadde ventet 45 min på hovedretten. Det var mye smårot i serveringen. Vi måtte be om påfyll av vann. Personalet her virket utrygge og stressa. Jeg spiste kylling: på en stor tallerken lå en enkel kyllingfilet sammen med en blomkål. Det var alt. Svært fargeløst kan du tenke deg. Biffen hadde også minimalt med tilbehør; kun en sjarlottløk. Her kan mye gjøres uten at det koster mye! Desserten: vel, vi fikk vite at vi skulle få sjokolademousse. Det fikk vi ikke. Da desserten kom spurte vi servitøren hva det var. Men det visste hun ikke!?! Okey. Vi fikk vite etter hun tok en tur innom kjøkkenet at det var bakt sjokolade. Den var god. Ellers var maten middels. Frokosten. Vel, bordene ble ikke vasket mellom gjestene. De ble kun ryddet av. Ingen klut. Så vi fikk ikke et rent bord. Det var det flere gjesten som også kommenterte. Bacon var lunka. Mini-omeletten også. Jeg spurte etter en bolle (til kornblanding) men fikk til svar at det hadde de ikke! Det var en gjest i nærheten som viste meg at jo: her står det boller. Det var også rot med regningen, og resepsjon skylte på at det hadde vært en travel kveld.
Oppsummert: restauranten har mye, mye mer å gå på, og må skjerpe seg. Ellers er Farris Bad et flott sted, veldrevet spa-anlegg med proffe og vennlig betjening. Ekstra smil til resepsjon

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, TheaKBye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei,

Først og fremst takk for at du har tatt deg tid til å svare på hvordan ditt opphold hos oss har vært.
Vi går igjennom alle tilbakemeldinger fra våre gjester og anser tilbakemeldingene som et av våre viktigste verktøy for å kunne utvikle oss og bli enda bedre fremover.

Beklager opplevelsen og for at våre rutiner ikke har fungert optimalt under hele oppholdet.
Dette skal følges opp med de det gjelder - slik at dette blir tatt tak i.

Håper dere også fikk tid til å slappe og nyte litt :-)

Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019

Jeg har brukt formiddags-spa på Farris bad mye i ukedagene for å koble av på jobb da jeg jobber turnus. Dette kostet 325 kr fra morgenen frem til kl 12. Det overrasket meg at det nå er fjernet (etter nyrrår), og at man må betale 525 kr isteden på dagtid. Veldig skuffende, og nok til at jeg ikke kommer til å benytte meg av dette lenger. Håper dette endrer seg.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, TravelerM88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Hei,

Takk for din tilbakemelding rundt dette.
Vi jobber med en ny pakke rundt dette med formiddags-spa, og denne vil snart være på plass :-).

Håper vi ser deg igjen!

Velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Vi var en natt på hotellet og hadde høye forventninger i og ned at dette skal være et av Norges mest eksklusive hotell og prisene her er såpass stive.
Spa avdelingen var veldig fin, men man kunne se en del møkk i bunnen på mineral vanns kulpen og i varmtvanns badet på spa øya. Man har ikke så lyst på et bad når det ligger møkk på bunnen og du ser det virvler i vannet. Mye forskjellig å velge mellom i spa avdelingen. Den er flott og behandlingene var veldig bra. De tilbyr gratis ritualer i badstuene til bestemte tider, men når det er fullt får man ikke plass i de mindre badstuene. I tillegg spradet det rundt et voksent par 50+ nakne. Selvom det står tydelig i reglene at man skal dekke seg til med håndkle når man går i anlegget. Jeg har også lest at naken spa er til fastsatte tidspunkt. Men disse ble ikke tilsnakket av betjeningen.
Det var også en mann i 40 årene som var veldig beruset i spa avdelingen, som plaget alle de andre gjestene. Pratet til alle og var frekk / ukoselig med mange av gjestene. Han ble snakket til av betjeningen, men fikk fortsette å oppholde seg/ plage andre gjester i spaavdelingen selvom det tydelig står i reglene at msn skal være stille og respekter andre gjester.
Når vi endelig kom oss til middag, så var denne så elendig at vi måtte kjøpe oss mat etter middagen.
Blåskjell suppen smakte vann/ melk
Ørreten smakte mest vann og
desserten var helt Ok.
Det er elendig, på et så flott hotell. Her kan de ikke lage mat.
Her får man absolutt ikke det man betaler for. Oppskrytt.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, dollar123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilia B, Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Hei dollar123,

Takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad.
Utrolig leit å se at vi ikke har levert slik vi ønsker, og det skal selvfølgelig ikke være skittent i spa. Samt at vi ønsker å servere god mat i restauranten.

Vi anbefaler alltid tekstilfritt i sauna, og det av hygieniske årsaker. Men at man dekker seg til mens man beveger seg i spa. Alkohol og spa hører ikke sammen, og beklager på det sterkeste om det har vært berusete mennesker i spa som har ødelagt opplevelsen. Vi følger opp internt hos oss.

Vi skal selvfølgelig gjøre det vi kan for å bli bedre, og jeg håper dere gir Farris Bad en ny sjanse.

Igjen, takk for at du deler deres opplevelse av Farris Bad.
Ønsker dere en god start på uka, og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019

En perfekt pause i hverdagen. Avslappende tid i spaavdelingen og en veldig god middag på kvelden. Trivelig personal og en perfekt beliggenhet nede ved havnen i Larvik. Blir definitivt ikke det siste besøket her!

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Lisa N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2019

Hei Lisa :-)

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad!
Fantastisk å se at oppholdet ble vellykket, og sto til forventningene.

Håper vi ser dere igjen snart :-)

Ha en fin kveld!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2019

Flott og gjennomtenkt spa-hotell. Rommene er fine med god utsikt til havet. Herlig å våkne opp til bølgeskvulp. Behagelig at det var en heterogen kundegruppe, noe som gjør noe med følelsen av at alle er velkomne.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, KennethB559
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TineRosland, Guest Relation Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Hei :-)

Tusen takk for at du deler din opplevelse av Farris Bad!
Fantastisk for oss å lese at dere er så fornøyde :-)

Håper vi ser dere igjen veldig snart :-)

Godt nyttår!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser