Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
FindHotel
StayForLong
Prestigia.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 459)
Filtrer anmeldelser
1 459 resultater
Vurdering fra reisende
771
366
208
79
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
771
366
208
79
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5156 av 1 459 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2020

Vi bodde på Farris bad 25-28 juni 2020 og oppholdet overgikk alle våre forventninger! Hyggelig personale, fantastisk spa avdeling og delikate rom. Farris bad har en beliggenhet helt i strandkanten som gir en unik hotellopplevelse. Farris bad anbefales på det aller sterkeste. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, kenneth2303
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei Kenneth.

Takk for fin tilbakemelding- og 5 stjerner!
Et fristed for kvalitetstid er det vi søker å være og alle rom er nyoppusset.
Jeg vil nevne at vi jobber for å øke resort opplevelsen og har lagt til flere aktiviteter i sommer. Sykler, vinkurs og kajakk er på plass for å nevne noe. I tillegg til å være et spahotell er Farris Bad også et levende og dynamisk galleri, og sentralt for kunst i Larvik. Utenfor heisen, i korridorene, i resepsjonen og på stranden finner du ca. 50 store og små kunstverk.

Hjertelig velkommen tilbake- vi er her for dere.

Solskinns-hilsen,
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Her kommer vi tilbake, vil anbefale dette sterkt til venner og familie:) Mottagelse ved inn-sjekk var en flott opplevelse, meget ryddig gjennomgang av alle muligheter på hotellet. vi hadde bestilt golfpakke og all informasjon fra Tee-time til lunsj pakke ble informert om ved inn-sjekk. Corona tiltakene som var iverksatt på hotellet gjorde oss trygge, her var det gruppevis middag, frokost servering hvor du fikk alternative klargjorte menyer.Tydelig at det var satt ekstra resurser på at dette skulle kunne gjennomføres på en trygg og hyggelig måte. ekstra servitører som gjorde en formidabel jobb for at akkurat vårt opphold ble magisk:)

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, runarby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei Runar.

Vårt motto er "Farris Bad- dit du vil tilbake" og vi blir veldig glad når vi ser at du har gitt oss 5 stjerner. Med en fot på land og en fot i sjøen er beliggenheten på stranden unik. Det er kort vei til Larvik Golfklubb og vi tilbyr en egen golfpakke med greenfee inkludert. Det er godt å høre at alt fungerte som det skulle også med de ekstra tiltakene vi har iverksatt i forhold til corona situasjonen. Vi tilbyr nå 3 frokost varianter med engelsk frokost, continental frokost og et sunt og grønnere alternativ, sunn & frisk.

I sommer har vi utviklet opplevelsen av å være på en resort med fluktstoler og yoga på stranden, utlån av sykler og kajakk for å nevne noe.

Tusen takk for at dere anbefaler Farris Bad og hjertelig velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp.

Sommer hilsen
Linda
Hotellsjef



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Ankom tidlig da vi bestilte en pakke med tidlig spa og lunsj. Etter utsatt lunsj 1 time, måtte vi vente ytterligere 1 time for at vi skulle få servert en burger hver, da det var tomt for Cæsar salat(!?). Når vi fikk maten var maten laget feil ift bestilling og vi måtte vente enda lenger. Alt i alt tok den lunsjen alt for lang tid, og det virker som et par i restauranten hadde svært lite kunnskap hva som sto på menyen. Skuffende.
Mulig dette er en liten detalj men det ødelegger svært mye av opplevelsen på en slik spaweekend.. rommet var fint og rent som alltid. Spa'et med sauna-ritualene og behandlingen var veldig bra!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mkloslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindaFarrisBad, Hotel Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Takk for at dere besøkte oss og at du gir oss tilbakemelding på oppholdet.
Jeg forstår godt at denne lunsj opplevelsen trekker ned og jeg har sendt din tilbakemelding til vår restaurantsjef. Det er leit å høre at vi ikke klarte å levere bedre og jeg kan bare beklage.

Godt å lese at alt fungerte i spa og at dere satte pris på rommet.

Jeg håper vi får anledning til å ønske velkommen tilbake og gi dere en bedre restaurant opplevelse da.

Sommer hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Hadde dessverre en delt opplevelse av Farris bad i anledning feiring i familien.

Det som trekker opp er
-tilsynelatende hyggelig personale på hotellet som smiler og hilser på
-god mat både til middag og lunsj
-beliggenheten er god
-veldig gode senger

Minus:
-uengasjert personale. De smiler og hilser, men virker veldig uengasjerte.
-rot i bestillinger gjort på forhånd. Det skal være unødvendig å fortelle medarbeiderne flere ganger det som er avklart på forhånd. Det virker uprofesjonelt.
-Da vi kom var det urin på doen og generelt dårlig vasket på bad og rom. Det var lang kø i resepsjonen da vi prøvde å si ifra flere ganger. Vi gadd da ikke prøve mer, fordi vi skulle ha familiemiddag - og vasket selv. Dette holder rett og slett ikke mål for et så dyrt hotell som skryter på seg å være best.

Kan dessverre ikke si jeg anbefaler andre et opphold med overnatting, men prøv gjerne restauranten.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Westfield_no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindaFarrisBad, Hotel Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Takk for at dere valgte Farris Bad og at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på oppholdet.

Vi har hatt en pang-start etter at vi gjenåpnet og forsøker finne gode systemer og rutiner for tiltak og tilpasninger vi har måttet gjøre. Vi har lansert en egen bookingside for tidspunkter til spa og måltider som vi håper gir en bedre brukervennlighet.

Rent skal det alltid være og vi har intensivert renholdet. Da er det leit å se at vi ikke har vært flinke nok og jeg kan bare beklage og at dere ikke fikk hjelp til å rette opp i dette. Slik skal det ikke være.

Vi er veldig glade for at vi fikk pusset opp rommene i første kvartal og får mye ros for gode senger, dyner og puter som holder høy kvalitet.

Jeg håper dere vil gi oss en ny sjanse, ta gjerne kontakt med meg på forhånd.



Med vennlig hilsen

Linda Schelander
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Vi sitter igjen med et smil om munnen, senkede skuldre og en følelse av at alt av personell hadde innbyrdes konkurranse om hvem som var den hyggeligst! Vi kommer til å anbefale dette stedet til alle vi kjenner, og kommer garantert igjen!

Middagen på kvelden var 3 typer 3-retters menyer man kunne velge, og denne var lik gjennom helgen! Det ga mulighet for en kveld med fisk og en med kjøtt - perfekt!!

Behandlingene var eventyrlige

Spa-avdelinge var upåklagelig! Her var det noe for enhver smak!

Ses igjen Farris

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stinesiss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindaFarrisBad, Hotel Manager på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Takk for fin tilbakemelding- og 5 stjerner!
Et fristed for kvalitetstid er det vi søker å være og alle rom er nyoppusset.
Jeg vil nevne at vi jobber for å øke resort opplevelsen og vil legge til flere aktiviteter i sommer. Sykler, vinkurs og kajakk er på plass for å nevne noe. Forleden dag fikk vi også fluktstoler og hengekøyer på stranden, velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp:-).

Solskinns-hilsen,
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser