Bjarne A
Oslo, Norge
Anmeldelse av Farris Bad Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 9. aug. 2020
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjonFarris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. aug. 2020
Takk for at du ga oss en rating her og så fin omtale.
Å gå inn døren på Farris Bad er som å komme til en annen verden. Her kan du senke skuldrene og leve i øyeblikket. Alle rom har gjennomgått en oppussing og med en fot på land og en fot i sjøen er beliggenheten på stranden unik. Godt å høre at dere ble så fornøyd, også med våre smitteverntiltak. Vi må bare beklage at det ble noen bomturer i garasjen, vi slår over manuelt når vi er oppmerksomme på at det er fullt og jobber med en løsning på dette. Og at det koster mer med app må jeg undersøke med parkeringsselskapet, dette var nytt for meg så takk for at du gjorde oss oppmerksomme på det.

Hjertelig velkommen tilbake til Nordens vakreste spa-bad og lyden av bølgeskvulp.

Beste hilsen
Property building
8.2 km fra Farris Bad Hotel
Bedroom
1.0 km fra Farris Bad Hotel
Bergmanns pizzeria i underetasjen , nydelig pizza
    29.9 km fra Farris Bad Hotel
    • Lol.travel
    0.0 km fra Farris Bad Hotel
    5.9 km fra Farris Bad Hotel
    Se flere hoteller i Larvik
    Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet var et høydepunkt i sommerferien 2020 hvor vi ble oppfordret til å holde oss i Norge. Veldig god mottakelse, hyggelig betjening og gjennomført kvalitet og design på hotellet og spaet. Vi hadde det som med terrasse og det ble ekstra hyggelig når solen tittet frem. Veldig god frokost og restaurant. Hit kommer vi gjerne igjen.

1  Takk, GEM_reiser
    Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Godt å høre at dere ble fornøyd, slike tilbakemeldinger gir oss ekstra motivasjon. Tusen takk. Vi la til flere nye aktivitetstilbud i sommer som sykkel. kajakk, yoga på stranden og skrubb-kurs for å nevne noe. Håper dere også fikk vært med på badstu rituale som er veldig populært etterfulgt av et bad i sjøen.

Velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp.

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Var her 1 dag på overnatting med frokost/lunsj/middag og spa. Spa avdelingen er super bra, veldig fint hotell med perfekt beliggenhet, 4 min å gå fra togstasjonen i Larvik. Rommet vårt var rent og fresht med fin utsikt. Lunsjen (blåskjell og skalldyrsuppe) var veldig bra. Middagen noe mindre bra, bifftartaren var noe mindre bra, men indrefilet og risottoen var bra. Servicen er noe treg. Jeg var fornøyd med frokosten. Farris bad ville jeg helt klart anbefalt, supert hotell med bra/stor spa avdeling.

2  Takk, charlottelarsen90
    Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei Charlotte.

Tusen takk for at du ga oss 5-stjerner og din tilbakemelding på oppholdet.
    Det er enkelt å ta seg til Larvik med tog for eksempel fra Gardermoen eller Oslo og det er som du skriver en kort spasertur fra stasjonen til hotellet. Vi tilbyr også parkering i garasje og utendørs og man kan legge til med båt på gjestebrygge 200 meter fra hotellet.

Jeg bringer videre din feedback på maten til vårt food & beverage team. Vi vil alltid jobbe for å bli bedre og levere god kvalitet på mat og service.

Hjertelig velkommen tilbake til Nordens vakreste spa-bad.

Beste hilsen

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Var her på en liten miniferie. Maten var veldig bra alle dager vi spiste.
    Fantastiske vlåskjell og fiskemiddager.
    Dagen ble begynt med en veldig bra frokost,der jeg må si at den beste English breakfast er den beste jeg har smakt.
    Resturangen er noe av det bedre i Larvik.Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2020
    2  Takk, KeLe68

Takk for fin tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive denne.
    Med en fot på land og en fot i sjøen er beliggenheten på stranden unik. På denne årstiden kan man også spise alle måltider på vår store strandterrasse som ligger i tilknytning til restauranten. Jeg skal passe på å bringe rosen videre. Vi har stort fokus på mat og vin og det er veldig hyggelig å høre at dere hadde en god restaurantopplevelse.

Vi håper vi får anledning til å ønske velkommen tilbake til bruset fra bølgene.

Vennlig hilsen

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Herlig hotell med herlig spa-avdeling og god service. Selve spaet var stort, variert og gjennomtenkt. Eksempelvis var sjøbad lagt opp som en del av opplevelsen. Kombinasjon sjøbad og badstu ble det en herlig forfriskende opplevelse som vi mått gjenta flere ganger hver dag. Ellers var hotellet lekkert designet - med mye spennende kunst og interiør. Betjeningen var også veldig vennlige og behjelpelige. Alt i alt et supert opphold og vi kommer gjerne snart igjen !

Takk, paalgsatre

Her hører du bruset fra bølgene og du kan se langt utover horisonten. Bygningen og beliggenheten er unik, men den virkelige gode opplevelsen skapes blant mennesker. Tusen takk for herlig tilbakemelding- det setter vi stor pris på. Håper dere også fikk vært med på noen av badsturitualene. Vi har Nord-Europas største eventbadstu og badstu ritualene har blitt veldig populære. Våre badstumestere har markert seg i internasjonale konkurranser og tatt hjem flere priser.
    Velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp:-)

Anmeldt 15. juli 2020

Vi fikk ett supert tilbud i forbindelse med gjenåpning grunnet COVID-19, og slo til med en tur til Larvik.

Ankom hotellet, parkerte i garasjen, og spaserte rett opp i resepsjonen. Der ble vi tatt imot av en veldig hyggelig dame som sjekket oss raskt inn, og ga oss fint rom med balkong og utsikt. Sengen var veldig god, rommet var fint - og vi sov godt. Gratis tidlig innsjekk grunnet gullmedlemskap i Nordic Choice.

Badet var fint, og vi hadde både dusj og badekar tilgjengelig. Brukte begge deler. Deilig med avslapning!

Benyttet oss av SPA-avdelingen. Det var mindre enn jeg trodde, men vi var der fra en torsdag til fredag - så det var lite folk generelt. Var deilig og avslappende.

Hadde en massasje som jeg var helt greit fornøyd med. Var ikke noe spesielt. Hadde bestilt en klassisk massasje, men det var mer som en aromaterapi.

Frokosten var bra selvom det ikke var buffet. God service!

Noen tips:

Vi måtte reservere SPA-tid. Dette fikk vi vite dagen før. Heldigvis var det få folk på hotellet. Dere kan med hell informere om dette tidligere.
    Klemming blandt ansatte - ansatte i SPA-avdelingen klemmer på hverandre i resepsjonen. Hotellet var veldig opptatt smittevernregler, og da tar det seg ikke ut at de ansatte klemmer på hverandre i resepsjonen.
    Frisk opp menyen i restauranten. Vi gikk ut ett annet sted for å spise middag da vi syntes maten var litt kjedelig i restauranten.

Reiser gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juni 2020
    2  Takk, Øyvind H
    Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei Øyvind.

Takk for at dere valgte Farris Bad og at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på oppholdet.

Det ble en pang-start etter at vi gjenåpnet og vi har forsøkt finne gode systemer og rutiner for de tiltak og tilpasninger vi har måttet gjøre. Vi har lansert en egen bookingside for tidspunkter til spa og måltider som vi håper gir en bedre brukervennlighet. Link får man tilsendt i bestillingsbekreftelsen slik at man kan legge inn tider god tid i forveien nå.
    Vi tar smittevern på største alvor og våre ansatte skal absolutt ikke klemme og er godt informert om tiltak og forhåndsregler. Dette er tatt opp med vår spa sjef sammen med tilbakemelding på din på massasje. Terapeut skal underveis forsikre seg om at kunden er fornøyd og spørre om trykket er passende.

Menyer har blitt endret og i tillegg til 3 retters menyer kan man velge enklere alternativer.

Vi er veldig glade for at vi fikk pusset opp rommene i første kvartal og får mye ros for gode senger, dyner og puter som holder høy kvalitet.

Tusen takk for tips og god omtale- hjertelig velkommen tilbake til Farris Bad.