Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 272
Vis tilbud
Hotels.comUSD 272
Trip.comUSD 272
Orbitz.comUSD 272
CheapTicketsUSD 272
TravelocityUSD 272
TripadvisorUSD 272
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 499)
Filtrer anmeldelser
1 499 resultater
Vurdering fra reisende
789
377
217
81
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
789
377
217
81
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7479 av 1 499 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet var et høydepunkt i sommerferien 2020 hvor vi ble oppfordret til å holde oss i Norge. Veldig god mottakelse, hyggelig betjening og gjennomført kvalitet og design på hotellet og spaet. Vi hadde det som med terrasse og det ble ekstra hyggelig når solen tittet frem. Veldig god frokost og restaurant. Hit kommer vi gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, GEM_reiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Godt å høre at dere ble fornøyd, slike tilbakemeldinger gir oss ekstra motivasjon. Tusen takk. Vi la til flere nye aktivitetstilbud i sommer som sykkel. kajakk, yoga på stranden og skrubb-kurs for å nevne noe. Håper dere også fikk vært med på badstu rituale som er veldig populært etterfulgt av et bad i sjøen.

Velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp.

Hilsen Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Var her 1 dag på overnatting med frokost/lunsj/middag og spa. Spa avdelingen er super bra, veldig fint hotell med perfekt beliggenhet, 4 min å gå fra togstasjonen i Larvik. Rommet vårt var rent og fresht med fin utsikt. Lunsjen (blåskjell og skalldyrsuppe) var veldig bra. Middagen noe mindre bra, bifftartaren var noe mindre bra, men indrefilet og risottoen var bra. Servicen er noe treg. Jeg var fornøyd med frokosten. Farris bad ville jeg helt klart anbefalt, supert hotell med bra/stor spa avdeling.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei Charlotte.

Tusen takk for at du ga oss 5-stjerner og din tilbakemelding på oppholdet.
Det er enkelt å ta seg til Larvik med tog for eksempel fra Gardermoen eller Oslo og det er som du skriver en kort spasertur fra stasjonen til hotellet. Vi tilbyr også parkering i garasje og utendørs og man kan legge til med båt på gjestebrygge 200 meter fra hotellet.

Jeg bringer videre din feedback på maten til vårt food & beverage team. Vi vil alltid jobbe for å bli bedre og levere god kvalitet på mat og service.

Hjertelig velkommen tilbake til Nordens vakreste spa-bad.

Beste hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Var her på en liten miniferie. Maten var veldig bra alle dager vi spiste.
Fantastiske vlåskjell og fiskemiddager.
Dagen ble begynt med en veldig bra frokost,der jeg må si at den beste English breakfast er den beste jeg har smakt.
Resturangen er noe av det bedre i Larvik.Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, KeLe68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Takk for fin tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive denne.
Med en fot på land og en fot i sjøen er beliggenheten på stranden unik. På denne årstiden kan man også spise alle måltider på vår store strandterrasse som ligger i tilknytning til restauranten. Jeg skal passe på å bringe rosen videre. Vi har stort fokus på mat og vin og det er veldig hyggelig å høre at dere hadde en god restaurantopplevelse.

Vi håper vi får anledning til å ønske velkommen tilbake til bruset fra bølgene.

Vennlig hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Herlig hotell med herlig spa-avdeling og god service. Selve spaet var stort, variert og gjennomtenkt. Eksempelvis var sjøbad lagt opp som en del av opplevelsen. Kombinasjon sjøbad og badstu ble det en herlig forfriskende opplevelse som vi mått gjenta flere ganger hver dag. Ellers var hotellet lekkert designet - med mye spennende kunst og interiør. Betjeningen var også veldig vennlige og behjelpelige. Alt i alt et supert opphold og vi kommer gjerne snart igjen !

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, paalgsatre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Her hører du bruset fra bølgene og du kan se langt utover horisonten. Bygningen og beliggenheten er unik, men den virkelige gode opplevelsen skapes blant mennesker. Tusen takk for herlig tilbakemelding- det setter vi stor pris på. Håper dere også fikk vært med på noen av badsturitualene. Vi har Nord-Europas største eventbadstu og badstu ritualene har blitt veldig populære. Våre badstumestere har markert seg i internasjonale konkurranser og tatt hjem flere priser.
Velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp:-)

Hilsen Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

God mat, egen strand, gode drinker, store og fine rom, fine uteområder og mye mye mer. Alt var toppers her. Var her 3 netter i juli 2020. Bra med antibac stasjoner og rent var det også. Anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Anonym321342466192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Vårt motto er "Farris Bad- dit du vil tilbake" og vi blir veldig glad når vi ser at du har gitt oss 5 stjerner. Her hører du bruset fra bølgene og du kan se langt utover horisonten. Vi jobber hardt for å gi våre gjester et trygt opphold og har satt inn ekstra ressurser for å ivareta smittevern på en god måte.

Tusen takk for at dere anbefaler Farris Bad og hjertelig velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp.

Beste hilsen
Linda
Hotellsjef



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser