Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 270
Vis tilbud
Hotels.comUSD 270
Trip.comUSD 270
TravelocityUSD 270
Orbitz.comUSD 270
TripadvisorUSD 270
StayForLong
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 499)
Filtrer anmeldelser
1 499 resultater
Vurdering fra reisende
789
377
217
81
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
789
377
217
81
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 1 499 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Svært god standard på rom og nydelig frokost. Her tar de smittevern på alvor med det jeg oppfatter som seriøse tiltak. Man fikk egne timeslots til frokost og spa som fungerte meget bra. Renslighet på rom var det ingenting å utsette på. God service!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Fredeflu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Vårt motto er "Farris Bad- dit du vil tilbake" og vi setter stor pris på din tilbakemelding. Corona situasjonen har satt alle på prøve og vi jobber hardt for å gi våre gjester et trygt opphold. Alle rom har i løpet av året fått ny design og hotellet huser mye kunst og det er utstrakt bruk av larvikitt og bøk i bygget.
Vi håper å kunne ønske velkommen igjen snart.

Beste hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Vi følte oss veldig velkommen fra vi kom til vi dro. Rommet var fint, men vi savnet to stoler til å legge fra oss ting på og kanskje se ut av vinduet og ned mot sjøen. Vi kunne ha snudd sofaen ,men gjorde det ikke:) Vi sa ifra om at det burde være et par stoler til. De tok skrev det opp. Likedan var det en smule mørkt i rommet. Vi var to middelaldrende damer og synet er ikke som det var. De skrev ned det også:)Men resten av stedet var helt fantastisk. Vi badet og tok boblebad, steambad og div. saunaer i fleng. Syns vi oppdaget noe nytt rundt hvert hjørne.Og seansen med saunaritualer var kjempegøy, det var etter det at hele gjengen fra badstua løp trappene ned til sjøen og tok et skikkelig sjøbad. Uteplasser med flott beliggenhet.. Min svigerinne og jeg storkoste oss. Og maten var ypperlig, frokosten bare helt fantastisk, og vi har reist litt rundt i sommer:) . Fantastisk å gå på turstier langs sjøkanten i byen Larvik. Og vi følte oss trygg selv i coronatideen, mange sprit dispensere rundt omkring. I det hele tatt skal jeg tilbake til Farrisbad.

Romtips: sjøutsikt og veranda må være topp.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, m_lfridmirjamb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Tusen takk for for flott tilbakemelding.
Vi var i sluttfasen av oppussingen av rom da vi måtte stenge på grunn av corona og det er noen elementer som fortsatt skal på plass ifht møbleringen. Blant annet kan vi love mer belysning. Så kjekt at dere satte pris på ritualene og spa generelt. Vi har dyktige folk med lidenskap for spa og velvære og her kan man senke skuldrene og finne inspirasjon og ro. Larvik har mye å by på og vi ønsker varmt velkommen tilbake til Farris Bad.

Vennlig hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Jeg og kjæresten var her for noen år siden og var så fornøyd at vi gledet oss veldig da vi skulle tilbake i år. Innsjekk gikk bra, rommet var fint, sengen komfortabel. Spaet var veldig bra, og akkurat som vi husket.
Vi ble dessverre skuffet da vi skulle spise middag. Det var lenge å vente på rettene, og det smakte ikke noe spesielt. Vinen som ble anbefalt var grei, men synes det var dårlig å ikke få nytt glass mellom hvitvin og rødvin. Vi måtte også be om vinen etter vi hadde fått maten, da ingen var oppmerksom på at vi hadde verken vann eller vin.
Biff tartaren til forret var god, og selve kyllingen til hovedrett var god, men paprikaen ble altfor bitter for vår smak.

Alt i alt, så blir det nok en stund til neste besøk.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, mariealicemyhre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Marie Alice.

Takk for at dere besøkte oss igjen og at du gir oss tilbakemelding på oppholdet. Når rom og spa møter forventningene er det leit å høre at vi ikke klarte å levere bedre i restauranten. Jeg vil ta opp dette med ledelsen i restauranten og på kjøkkenet og kan bare beklage.

Jeg håper vi får anledning til å ønske velkommen tilbake og gi dere en bedre restaurant opplevelse da.

Beste hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Fint romslig hotel med egen strand og masse uteplass med mange forskjellige sitte- liggeplasser. Flott Spa med mange forskjellige saunaer og bad med og uten bølger samt stige ned for ett dopp i havet.
Hyggelig betjening, rentog pent med masse Antibac. dispensers.
Gangavstand til sentrum men gratis sykkel til låns for de som heller sykler.
Hotellet var fullt og på grunn av Corona var det begrenset tid i Spa og begrenset antall i saunaer og bad, men bra organisert og folk tok hensyn så egentlig ikke noe problem.
Hadde ikke massasje da jeg syntes det var litt dyrt.
Fantastisk bra frokost. Bra lunsj men begrenset middagsmeny. Blåskjell og entrecôte
som vi valgte var bra.
Vi hadde det billigste rommet med utsikt mot atriumet men også det var meget bra.
Best av alt var å ligge i sengen og høre på bølgene som rullet inn.
Parkeringen i kjelleren var full til enhver tid. Skiltet lyste "ledig" men det var håp plassene så det ble noen bomturer. Uansett ok parkering tvers over veien. Oppdaget at det kostet 15 ppt mer å bruke appen en å betale i parkeringsautomaten. Man kan lur på hvorfor.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, 974bjarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Takk for at du ga oss en rating her og så fin omtale.
Å gå inn døren på Farris Bad er som å komme til en annen verden. Her kan du senke skuldrene og leve i øyeblikket. Alle rom har gjennomgått en oppussing og med en fot på land og en fot i sjøen er beliggenheten på stranden unik. Godt å høre at dere ble så fornøyd, også med våre smitteverntiltak. Vi må bare beklage at det ble noen bomturer i garasjen, vi slår over manuelt når vi er oppmerksomme på at det er fullt og jobber med en løsning på dette. Og at det koster mer med app må jeg undersøke med parkeringsselskapet, dette var nytt for meg så takk for at du gjorde oss oppmerksomme på det.

Hjertelig velkommen tilbake til Nordens vakreste spa-bad og lyden av bølgeskvulp.

Beste hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet var et høydepunkt i sommerferien 2020 hvor vi ble oppfordret til å holde oss i Norge. Veldig god mottakelse, hyggelig betjening og gjennomført kvalitet og design på hotellet og spaet. Vi hadde det som med terrasse og det ble ekstra hyggelig når solen tittet frem. Veldig god frokost og restaurant. Hit kommer vi gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, GEM_reiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Godt å høre at dere ble fornøyd, slike tilbakemeldinger gir oss ekstra motivasjon. Tusen takk. Vi la til flere nye aktivitetstilbud i sommer som sykkel. kajakk, yoga på stranden og skrubb-kurs for å nevne noe. Håper dere også fikk vært med på badstu rituale som er veldig populært etterfulgt av et bad i sjøen.

Velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp.

Hilsen Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser