Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 258
Vis tilbud
Hotels.comUSD 258
Trip.comUSD 258
TravelocityUSD 258
Orbitz.comUSD 258
CheapTicketsUSD 258
TripadvisorUSD 258
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 499)
Filtrer anmeldelser
1 500 resultater
Vurdering fra reisende
790
377
217
81
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
790
377
217
81
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6873 av 1 500 anmeldelser
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Vi har vært flere ganger på Farris bad og har mange gode opplevelser der. Restauranten har aldri vært hovedgrunnen til våre opphold, men nå har både mat og service nådd et nytt bunnivå.

Forrettene, i form av gresskarsuppe og ristede rødbeter med tofu, var gode og ble servert innen rimelig tid.

Etter å ha ventet nesten en time etter forrettene ble hovedrettene servert etter en vennlig påminnelse om at vi fortsatt ventet. Lammeskanken var ok tilberedt, men rosinsjyen med rødkål var altfor syrlig og dominerte over den gode lammesmaken. Gnocchien kan i mangel av andre tilfredsstillende hovedretter anbefales. Den var god på smak og soppsausen satte en god og balansert smak på retten.

Desserten var kveldens desiderte skuffelse, godt hjulpet av en total mangel på service. Creme brulée med kokos høres umiddelbart meget godt ut, men her må kjøkkenet få et kurs i elementær kokkekunst. Desserten hadde ikke noe som kunne minne om en crunchy overflate med «knekk», konsistensen på selve cremen var altfor kornete og vi fant en stor klump med noe som kunne minne om gelatin i den ene. Garnityren var vassen og uspiselig. For en restaurant som forsøker å fremstå som seriøs er en slik prestasjon en regelrett katastrofe.

Da vi skulle gå, etter å ha forsøkt å betale i 20 minutter, reiste vi oss og fant ut at vår servitør satt i en høyst privat telefonsamtale. Hovmesteren ble da redningen for å kunne gjøre opp for måltidet, som for oss ble den mest skuffende matopplevelsen i 2020.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, M3569CMandreasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2020

Takk for at dere besøkte oss igjen og gir oss tilbakemelding på oppholdet.
Det er veldig leit å lese at dere sitter igjen med dette inntrykket av restauranten. Jeg har tatt opp dette med ledelsen på kjøkkenet og i restauranten, her gikk mye galt.

Jeg kan bare håpe dere fikk gitt beskjed om dette mens dere var hos oss slik at vi fikk muligheten til å gjøre det godt igjen på noen måte. Jeg håper dere gir oss tillit til et nytt besøk og dere er da hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg i forkant.

Beste hilsen
Linda Schelander
Hotellsjef


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Vi var på farris bad i juli.

Helt ok spaanlegg.
Grunnet covid-situasjonen ble det et kort spabesøk, da det er begrensinger på hvor mange som kan bruke de forskjellige fasilitetene. Noen tok seg friheten til å okkuperer bassengene/ badstuene hele spatiden.

Resepsjonisten ga lite informasjon og vi fikk ikke med oss det vi trengte av tøfler/ badetøy og måtte derfor innom resepsjonen et par ganger.

Oppturen var nydelig mat og drinker i restauranten. Hyggelig personale og restaurant.

Rommet vi fikk var rent, men veldig lite og mørkt.
Ingen balkong/ utsikt som burde vært med i prisen av 4300kr natten.
Her var middag inkludert, men på menyen var det retter som ikke var inkludert og et mellomlegg måtte betales.
Vi endte da på 5500kr for en natt med mat og to drinker.

Kommer trolig ikke tilbake med det første.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, veronicasales
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Takk for at dere besøkte oss og at du gir oss tilbakemelding på oppholdet.
Det er leit å lese at vi ikke klarte å gjøre dere fornøyd på alle punkter og jeg vil beklage mangelfull informasjon rundt spa ved innsjekk. Vi har nå endret på våre rutiner og vil ved stor pågang ha en separat desk for badetøy og spa informasjon.
Godt å høre at dere opplevde godt renhold og vi jobber med møbleringen av rom, spesielt lys, etter runden med renovering vi ferdigstilte i april. Til informasjon er det våre Ocean deluxe, Superior og Breeze balcony rom som har balkong om man ønsker en tettere nærhet til sjøen, men det er også flott sjøutsikt fra andre romkategorier.
Vi fikk en fin omtale fra matanmelder i sommer og bringer ros av mat og drinker videre til kjøkken og bar.
Det har vært mange som ønsket og bo hos oss i sommer, men det finnes gode pakker og priser tilgjengelig og vi lover å ta godt vare på dere om det skulle friste med varme bad nå som kaldere dager nærmer seg.

Hilsen Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Svært god standard på rom og nydelig frokost. Her tar de smittevern på alvor med det jeg oppfatter som seriøse tiltak. Man fikk egne timeslots til frokost og spa som fungerte meget bra. Renslighet på rom var det ingenting å utsette på. God service!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Fredeflu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Vårt motto er "Farris Bad- dit du vil tilbake" og vi setter stor pris på din tilbakemelding. Corona situasjonen har satt alle på prøve og vi jobber hardt for å gi våre gjester et trygt opphold. Alle rom har i løpet av året fått ny design og hotellet huser mye kunst og det er utstrakt bruk av larvikitt og bøk i bygget.
Vi håper å kunne ønske velkommen igjen snart.

Beste hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Vi følte oss veldig velkommen fra vi kom til vi dro. Rommet var fint, men vi savnet to stoler til å legge fra oss ting på og kanskje se ut av vinduet og ned mot sjøen. Vi kunne ha snudd sofaen ,men gjorde det ikke:) Vi sa ifra om at det burde være et par stoler til. De tok skrev det opp. Likedan var det en smule mørkt i rommet. Vi var to middelaldrende damer og synet er ikke som det var. De skrev ned det også:)Men resten av stedet var helt fantastisk. Vi badet og tok boblebad, steambad og div. saunaer i fleng. Syns vi oppdaget noe nytt rundt hvert hjørne.Og seansen med saunaritualer var kjempegøy, det var etter det at hele gjengen fra badstua løp trappene ned til sjøen og tok et skikkelig sjøbad. Uteplasser med flott beliggenhet.. Min svigerinne og jeg storkoste oss. Og maten var ypperlig, frokosten bare helt fantastisk, og vi har reist litt rundt i sommer:) . Fantastisk å gå på turstier langs sjøkanten i byen Larvik. Og vi følte oss trygg selv i coronatideen, mange sprit dispensere rundt omkring. I det hele tatt skal jeg tilbake til Farrisbad.

Romtips: sjøutsikt og veranda må være topp.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, m_lfridmirjamb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Tusen takk for for flott tilbakemelding.
Vi var i sluttfasen av oppussingen av rom da vi måtte stenge på grunn av corona og det er noen elementer som fortsatt skal på plass ifht møbleringen. Blant annet kan vi love mer belysning. Så kjekt at dere satte pris på ritualene og spa generelt. Vi har dyktige folk med lidenskap for spa og velvære og her kan man senke skuldrene og finne inspirasjon og ro. Larvik har mye å by på og vi ønsker varmt velkommen tilbake til Farris Bad.

Vennlig hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Jeg og kjæresten var her for noen år siden og var så fornøyd at vi gledet oss veldig da vi skulle tilbake i år. Innsjekk gikk bra, rommet var fint, sengen komfortabel. Spaet var veldig bra, og akkurat som vi husket.
Vi ble dessverre skuffet da vi skulle spise middag. Det var lenge å vente på rettene, og det smakte ikke noe spesielt. Vinen som ble anbefalt var grei, men synes det var dårlig å ikke få nytt glass mellom hvitvin og rødvin. Vi måtte også be om vinen etter vi hadde fått maten, da ingen var oppmerksom på at vi hadde verken vann eller vin.
Biff tartaren til forret var god, og selve kyllingen til hovedrett var god, men paprikaen ble altfor bitter for vår smak.

Alt i alt, så blir det nok en stund til neste besøk.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, mariealicemyhre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Marie Alice.

Takk for at dere besøkte oss igjen og at du gir oss tilbakemelding på oppholdet. Når rom og spa møter forventningene er det leit å høre at vi ikke klarte å levere bedre i restauranten. Jeg vil ta opp dette med ledelsen i restauranten og på kjøkkenet og kan bare beklage.

Jeg håper vi får anledning til å ønske velkommen tilbake og gi dere en bedre restaurant opplevelse da.

Beste hilsen
Linda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser