Glenn
Bø I Telemark, Norge
Anmeldelse av Farris Bad Hotel
1,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2021
Dato for oppholdet: august 2020
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjonFarris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. sep. 2021
I will not address all in this review as we have been in dialogue with you and taken steps to make you happy.

We seek to deliver wellness and relaxation and we do not offer any kind of medical treatments. Our 2500 square meter spa is among the biggest and most beautiful in the Nordic countries and with highly trained and award winning staff.

Best regards
5.9 km fra Farris Bad Hotel
Ved stranden
Living room
12.7 km fra Farris Bad Hotel
Det er mange, vakre rosebusker som skjermer for innsyn til leilighetene
14.3 km fra Farris Bad Hotel
14.4 km fra Farris Bad Hotel
Se flere hoteller i Larvik
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Dette er et hotell vi virkelig ønsker å komme tilbake til. Kombinasjonen av spa, fine hotellrom, god beliggenhet, god mat og hyggelig og imøtekommende betjening, gjør at hotellet tiltaler oss.
Fra vi ankommer til vi reiser, er ansatte opptatt av at vi skal ha et godt opphold. Kommer helt sikkert tilbake.

Takk, eliaks
Tine Rosland, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2021

Hei :-)

Tusen takk for veldig gode tilbakemeldinger etter deres opphold :-).
Veldig hyggelig at dere vil komme tilbake til oss :-).

Fortsatt god sommer og velkommen tilbake :-)

Anmeldt 6. juli 2021

Absolutt et veldig bra opphold, der vi opplevde alt fra veldig bra service til helt ok service. Forventningene til et slik sted er at man alltid leverer ypperste klasse. Veldig bra frokost, helt gjennomsnittlig middag. Fine og rene rom og naturlig nok et flott SPA.

2  Takk, MagnarMeslo
Tine Rosland, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2021

Hei :-)

Tusen takk for tilbakemelding etter deres opphold.
Vi skal ta med oss det du nevner rundt servicen videre.
Den skal være like god i alle ledd :-).

Håper vi ser dere igjen.

God sommer!

Anmeldt 28. juni 2021

Vi fikk et forholdsvis dårlig førsteinntrykk da resepsjonisten som sjekket oss inn var av det mindre hyggelige slaget. Hun smilte ikke og vi fikk ingen informasjon utover det som var ytterst nødvendig, og når vi forsøkte å spørre om noe så følte vi at vi tok opp tiden og var til bry. Vi fikk for eksempel ingen informasjon om spa delen, ingenting om restauranten eller frokosten. Dette var ikke noe kjempeproblem, men irriterende nok til at det ødela litt av den første dagen. Senere på kvelden gikk vi ned igjen og snakket med en langt hyggeligere dame som gav oss masse informasjon. Vi fikk dog informasjon om at vi kun hadde booket spainngang på kveldstid og da vi skulle være i 4 netter kunne vi booke spainngang en gang på formiddagen og en på kvelden. Hun lurte på om hun skulle legge inn et spatidspunkt til for oss på formiddagen eller om vi ville se litt på tidene først. Vi valgt det siste, men når vi kom tilbake dagen etter for å få booket så fikk vi beskjed av hun som var der da at det kun var en spatid per dag... Litt irriterende med avvikende beskjeder, særlig når vi ikke vet hva som stemmer, men vi endte nå i hvert fall opp med kun en en spainngang per dag. Rommet var pent og det var ingenting å utsette på rengjøringen, men vi savnet muligheten til å justere varmen på badet eller i hvert fall en håndkletørker. Spaavdelingen var nydelig og vi bestilte også en massasje hver som var helt fantastisk. Frokosten var også fabelaktig og med et godt utvalg av alt man måtte ønske, jeg vil spesielt anbefale den hjemmelagde leverposteien. Alt i alt hadde vi et flott opphold og vi kommer gjerne tilbake, men forhåpentligvis til en hyggeligere resepsjonist.

Takk, 803siljel

Hei,

Tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger.
Vi skal ta med oss dette videre.

Man skal absolutt få samme informasjon uansett hvem man møter på, så her kan vi bare beklage.

Hyggelig å lese at dere er fornøyd med behandlingene :-).

Håper vi ser dere igjen.

God sommer!

Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Bodde ei natt på Farris bad sammen med samboer. Valgte pakken «skjærgårdsidyll» som inkluderte frokost, lunsj, middag og inngang til spa. Veldig pent og rent hotell med flott beliggenhet og fantastisk spa. Fine rom med veldig gode senger og serviceinnstilt betjening. Kjøkkenet har dessverre mye å gå på, da jeg selv med min middels interesse for mat kunne klart å lage noe som enkelt kan matche det vi fikk servert. Hamburger med bløt, deiget konsistens. Knakk nesten ei tann i to olivensteiner i sausen til kyllingbrystet. Dessert som bar preg av å være halvfabrikat. Pommes fritesen var det eneste som sto til forventningene. Fryktelig synd, da oppholdet ellers var meget bra. Uansett verdt å nevne da hotellet selger dette som en pakke med både mat og opphold. Anbefaler derfor sterkt å rusle en tur opp i byen og heller legge igjen noen kroner på restaurant der.

Takk, 345simenh
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2021

Hei Simen.

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding, godt å høre at du satte pris på hotellet og service.
Det er utrolig leit at du fikk en dårlig opplevelse i restauranten. God mat setter alle pris på og jeg beklager at vi skuffet dere. Jeg har videresendt dette til vår restaurantsjef og håper dere fikk gitt beskjed mens dere var hos oss slik at vi fikk muligheten til å gjøre det godt på noen måte. Dere er hjertelig velkommen tilbake til Farris Bad og jeg håper dere vil gi restauranten en ny sjanse. Du må gjerne ta kontakt med meg i forkant slik at vi får gått gjennom meny og kvalitetssikre deres bestilling.

Beste hilsen
Linda
linda.schelander@farrisbad.no

Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Dette ble en flott liten sommerferie der vi fikk med oss 5 dager, 4 netter, sommersolverv, sankthansaften og en bursdagsfeiring med en perfekt fullmåne som steg sakte opp over Larviksfjorden. Vi spiste middag i restauranten to kvelder med herlig oppmerksomme og dyktige servitører. Frokosten hver morgen ga oss en god start på dagen med en velfylt buffet og en særdeles god leverpostei! Mange deilige timer daglig i et romslig og velutstyrt Spa ble booket inn av svært imøtekommende og hyggelige resepsjonister. Vi ble også godt kjent i området da vi fikk låne hotellets sykler med kurv på styret der det lå en velfylt piknikkurv som vi koste oss med hele dagen. Det ble en tur til Stavern med bading og en runde på kunstutstillingene på Fredriksvern verft og ikke minst syklet vi poesiruten helt ut på pynten av Revet da vi etterhvert kom tilbake til Larvik. Vi besøkte Ula med utsiktspunktet og en flott badestrand. Når vi i tillegg til alt dette hadde fått et flott rom der vi sovnet inn og våknet opp til de tunge dønningene fra Skagerak som rullet beroligende inn over Batteristranda så kan vi bare takke for et fantastisk opphold!

Dato for oppholdet: mai 2021
1  Takk, losalex2233

Så flott det er å lese om alt dere fikk oppleve- Larvik og stedene rundt har mye å by på.
Nå har vi også fått på plass SUP brett og kajakker og ikke minst en flott takterrasse som ble åpnet av Erna Solberg den 1. juli.
Det er ekstra hyggelig å lese at vi klarte å levere en god Farris Bad opplevelse gjennom hele oppholdet og i alle avdelinger..
Tusen takk for ros og så fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Vi håper å kunne ønske velkommen tilbake til lyden av bølgeskvulp og ønsker dere en fortsatt god sommer:-)

Beste hilsen
Linda