Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 413
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Hotels.com
USD 413
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Trip.com
USD 346
Vis tilbud
TravelocityUSD 413
Orbitz.comUSD 413
FindHotelUSD 346
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 565)
Filtrer anmeldelser
1 565 resultater
Vurdering fra reisende
833
385
223
87
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
833
385
223
87
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5156 av 1 565 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Jeg og kjæresten min bestilte pakken «lovebirds», superdigg hotellrom!
Men de situasjonene som oppsto drar stjernene fra en 4-5 til en 3’er er at du merker fort hvem som har betalt minst, vi opplevde da i restauranten at et bord vedsiden av oss ble det satt 4stk (2 helt ukjente par) på samme bord, noe vi la merke til var ukomfortabelt forr dem og konkluderte med at de har ikke fått reservasjon etc altså betalt mindre enn f.eks oss som hadde bord helt alene. Kan være vi tar helt feil men altså hvem setter to ukjente par på samme bord på en «fin/bra» restaurant? Veldig dårlig i mine øyne.

Itillegg hadde vi 2retters middag inkludert, måtte betale ekstra dersom vi skulle ha den og den retten. Om det er vanlig? Ikke vet jeg.

Deretter så kom spaet.. vi hadde reservert tidspunkt så vi tenkte jo at det er for at det ikke skal bli mange der. Vell der tok vi helt feil, spaet var stappfult!! Var lange køer til jacuzzien, vi ventet i 20minutter for å bruke den. Bassenget var fult, samme med badstu etc.

Vi kom dit for å slappe av, ikke for å stå i kø på et «bra» spa.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Margrete W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2021

Hei Margrete.

Takk for at du valgte å besøke Farris Bad og at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Godt å høre at dere satte pris på rommene. Lovebirds pakken er en av de mest populære og inkluderer musserende konfekt sjokolade fra prisbelønte Jentene på Tunet og SPA kit med produkter fra Babour laget for Farris Bad, i tillegg til middag.
Corona situasjonen har satt alle på prøve og vi jobber hardt for å gi våre gjester et trygt opphold. Det er viktig å presisere at vi følger alle reguleringer og vi er i tett dialog med lokale helsemyndigheter. Vårt spa er på 2500m2 og vi tillater maksimalt 100 personer samtidig og har spa verter som jobber med å fordele gjestene på en god måte. Uten å vite når dere har bodd får jeg ikke undersøkt dette nærmere, men vi har fått mange tilbakemeldinger fra gjester som bor her ofte at de setter pris på systemet med slots da det begrenser antall personer i spa samtidig og fører til en bedre spa opplevelse.

Det skal ikke være slik at par deler bord og spesielt ikke mtp corona restriksjoner. Igjen, det blir vanskelig for meg å si noe konkret eller undersøke nærmere uten mer informasjon, men ta gjerne kontakt med meg om du ønsker det. Jeg håper vi får anledning til å ønske velkommen tilbake og gi dere en fullverdig Farris Bad opplevelse da.

Beste hilsen
Linda Schelander
Hotellsjef
linda.schelander@farrisbad.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021

Vi var to familier ( 3+3 ) som hadde en overnatting med spa. Store fine rom, trivelig atmosfære. Hyggelig betjening over alt. Svært godt merket og ordnet ift corona tiltak. Det imponerte.
Super frokost og eventyrlig frokost terrasse, DET var en god start på dagen. Vi koste oss veldig.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei Jens Petter.
Så hyggelig med familiteur:-). Vårt motto er "Farris Bad- dit du vil tilbake" og vi setter stor pris på din gode tilbakemelding. Her finner du spennende arkitektur, kunst som berører, unik beliggenhet og et ekte spa med naturlig vannkilde. Vi ønsker varmt velkommen tilbake.

Vennlig hilsen
Linda Schelander
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Perfekt aften med god mat og utrolig god service! Vi var så heldige å få Fiona, så om dere er like heldige er kvelden sikret med den britisk-engelsk talende dama!

Det var mange forskjellig drinker og et godt sortemang med retter som endrer seg for hver dag!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Voyage43176512689
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk for så fin tilbakemelding og omtale av Seaside Lounge & Food Bar og Fiona- hun er suveren.
Vår dyktige barsjef Szymon komponerer unike drinker og vi er stolte over at han iapril kom til den norske finalen i verdens største og mest prestisjetunge konkurranse for bartendere i verden, World Class.-).
Vi håper oppholdet ga mersmak og at vi ser deg igjen som vår gjest.

Beste hilsen
Linda Schelander
Hotellsjef


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021

Fra vi sjekket inn til vi sjekket ut følte vi oss godt ivaretatt og velkomne. De ansatte var veldig oppmerksomme og hjelpsomme. Spa avdelingen er fin med mange badstuer. Du kan gå rett ut fra spa til stranden eller til fjorden. Det trekker litt ned at bassenget er lite og konseptet om naturlig nakenhet i sauna-avdelingen følges ikke (når vi var der).
Fin restaurant og frokost buffer, igjen de ansatte er veldig service innstilte og er over alt. Resepsjonen oppdaterte oss med informasjon på sms under hele oppholdet. Veldig bra!
Deilig strand ved hotellet og flere restauranter i gangavstand.
Jeg pleier ikke å gi full pott på hoteller i Norge, men her gjør jeg et unntak.

Romtips: Velg rom med balkong og havutsikt. Verdt pengene.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ole-Fredrik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei Ole-Fredrik.
De beste opplevelsen skapes blant mennesker og vi setter stor pris på din gode tilbakemelding, det motiverer oss alle.
Håper dere også fikk besøkt den nye takterrassen som har fantastisk utsikt:-).
Hjertelig velkommen tilbake til bruset fra bølgene- vi er her for dere.

Beste hilsen
Linda Svhelander
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Det er alltid koselig å komme til Farris bad, denne gangen også :-)
MEN….. de har tapt seg mye siden sist vi var der. Jeg forstår dette med covid 19 regler (noe de var veldig flinke med…. Det skal de ha :)
Funn av tånegler, sand osv på altanen vår var litt ekkel..
Generelt renholdet burdet vært bedre.
Selve pris på rommet var helt greit, men å ta betalt nesten 1000,- for å få ligge på en av de tre solsengene i 3 timer….. den er drøy!

Romtips: Forhør deg ang booking av spa, mat osv osv. dette fikk ikke vi beskjed om på forhånd. Utenom det….. koooos dere :)
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, evak498
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei Eva.

Rent skal det alltid være og det er leit å lese at vi ikke har vært flinke nok. Jeg kan bare beklage, slik skal det ikke være hos oss. Jeg håper du fikk gitt oss beskjed mens du var her slik at vi fikk muligheten til å rette opp og gjøre det godt igjen overfor dere, Takterrassen har flott utsikt og vi kommer til å utvikle den videre frem mot neste sesong. For 995,- får man de beste VIP dobbel sol-sengene som inkluderer mineralvann, snacks og produkt amenities som solkrem. Det er viktig for oss at du blir fornøyd og ta gjerne kontakt med meg ved et nytt opphold så kan vi hjelpe dere å legge til rette for en god Farris Bad opplevelse,

Med vennlig hilsen
Linda
Hotellsjef
linda.schelander@farrisbad.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser