5 personer ser på dette hotellet
Vio.comUSD 386
EtripUSD 386
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 20. november 2021 via mobile enheter

Flott opphold. Først gang jeg og mine to søstre er her på Farris.Super service, ble veldiggodt tatt imot. Hotellet har en behagelg atmosfære, overalt er det rent og lukter godt. Suitenvi bodde i var behagelig pen og ren. Spa avd ypperlig, det samme var skrubb og massage behandlingen. God mat i hyggelig restaurant i tillegg. Kommer gjerne tilbake.

Takk, britt s
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2021

Hei Britt.

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding, godt å høre at du satte pris på hotellet, atmosfæren og service. Så hyggelig med søstertur og at dere fikk nyte oppholdet i suite og ble fornøyd med den:-). .I spa er det mer enn 50 ulike behandlinger å velge mellom og i tillegg er det daglig ritualer i våre badstuer. Velger man å delta på skrub ritualet får alle utdelt en finkornet, duftende skrubb. En saunamester veileder gjennom ritualet, så du med god teknikk påfører og behandler kroppen fra topp til tå. Saunamesteren fordeler damp i rommet med ulike håndkleteknikker, før ritualet avsluttes med at du skyller av skrubb restene i en av dusjene ved mineralspa.

Hjertelig velkommen tilbake til Farris Bad.

Anmeldt 11. november 2021

Jeg har vært på Farris Bad med jobben flere ganger. Det pleier være bra rom og nydelig spa. Denne gang fant jeg glasskår på badet. Restauranten skuffer igjen. Til lunsjen var det eneste brødet tilgjengelig grillete (?) skalker som ble freshet opp med smør og urter. Er dette skalker som dere forsøker å få spist opp, spurte jeg en kelner. Ja, det er det, sa kelneren. Middagen skuffet igjen. For stor porsjon til forrett med tunge ingredienser. Hjort indrefilet var grei, men med kjedelige, mørke smaker i tilbehøret. Savnet veldig noe som kunne balansere det tunge, altså noe søtt og mer friskt eller noe som gav variasjon for smaksløkene, som ikke bare var salt eller bittert. Ikke bare stekte, brune ting og mørke eller grå sauser. Hvor er fargene? Desserten igjen (som sist) var en tung pudding som var fullstendig gørr kjedelig og ikke mulig å spise. Det er for tungt til dessert. Hva med noe mer ferskt: frukt og bær? Eller hjemmelaget is, eller ekte og lett mousse, ikke tunge puddinger med masse salte greier i? Dette er så kjedelig mat og sikkert fint for dem som har vært på Nordpolen i en måned. På Farris Bad bader jeg i en grå-brun masse av tunge sanseinntrykk overalt, også maten, og det er lite lys og lite farger. Er det ikke litt kjedelig etter hvert?

Takk, Ibirke
Anmeldt 4. november 2021 via mobile enheter

Dette var en bra opplevelse. Fresht hotell med rene rom,og spaanlegg. Ikke så stort, men passe. Ikke så mye folk heller.
Hyggelig og serviceinnstilt personale i resepsjonen. God mat og hyggelig personale i restauranten. Anbefaler et besøk her. Vi kommer tilbake.

Takk, utpaaturer

Dit du vil tilbake, et fristed for kvalitetstid... dette er følelsen vi streber etter at våre gjester skal sitte igjen med.
Tusen takk for herlig tilbakemelding- det setter vi stor pris på og motiverer alle til å gjøre enda mer av alt det fine vi kan og som Farris Bad er.

Vi ønsker varmt velkommen tilbake.

Vennlig hilsen

Anmeldt 17. oktober 2021 via mobile enheter

Vi hadde rom med utsikt rett mot sjø, fint rom!
Spaet er kjempeflott!
Restauranten derimot - vi hadde 2 retters
med i oppholdet. Hadde indrefilet av hjort. Det er det minste kjøttstykket jeg har sett. Med 2 bittesmå potetbiter. Litt saus. Ingenting mer på tallerkenen enn det. Vi tittet bort på nabobordet. Og de fikk mye større retter enn oss. Servitøren spurte aldri om vi skulle ha mer å drikke eller hvordan det smakte. Spurte om brød og smør da vi var ferdige å spise hovedretten. Servitøren reagerte ikke på dette i hele tatt. Da vi var ferdige med brødet, skulle han komme med desseret innen 5 minutter sa han. Vi ventet 45 minutter. Jeg fikk til slutt tak i en annen servitør som ordnet opp. Restauranten var ikke full. Det er ingen elegant restaurant, litt rølpete stemning en torsdags kveld. Utrolig stiv pris også, når man hadde blitt mer mett av en cheesburger på mc donalds. 395kr pr.hovedrett pluss 150 for pr.dessert pluss 125 pr. glass vin

Mvh Henry og christine

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, henryhK4169LW
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2022

Hei Henry.
Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding, godt å høre at dere satte pris på oppholdet og spa.
Det er utrolig leit at dere ikke fikk en bedre opplevelse i restauranten når alt annet svarte til forventningene. I restauranten er nye krefter nå i sving med både ny kjøkkensjef, restaurantsjef og hovmester og med deres lange erfaring i ryggen gleder vi oss til fortsettelsen.

Vi håper vi får muligheten til å ønske velkommen tilbake.

linda.schelander@farrisbad.no

Anmeldt 3. oktober 2021

Nok et nydelig opphold på Farris Bad i Larvik. Ingenting å klage på. Hyggelig og hjelpsom personale, nydelig, smaksrik og variert mat og veldig flotte spa- og hotellfasiliteter generelt. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Alrka2021

Hei.

Vårt motto er "Farris Bad- dit du vil tilbake" og vi blir veldig glad når vi ser at du har gitt oss 5 stjerner og så god omtale. Tusen takk. Det er spesielt hyggelig å lese at dere ble så fornøyd med mat og service. Farris Bad som Galleri har vært og er et av norges mest innholdsrike private gallerier. Med over 100 kunstverk samt en design i Larvikitt er Farris Bad en kunstnerisk wellness resort.

Hjertelig velkommen tilbake til bruset fra bølgene:-)