Fritzøe suite har god størrelse, herlig utsikt og stort flott bad. Den har også direkte adgang med egen dør til Spa avdelingen. Dette var det vi satt mest pris på. Vi kunne da benytte Spa når vi ønsket.
Vi har alltid frokost på rommet, da vi kun drar for å koble av, slippe å stå i kø, samt å unngå all støy og mennesker. Frokost var veldig god, men kommunikasjon mellom resepsjon og kjøkken var ikke tilstede, så vi fikk dessverre ikke det vi ønsket, selv ikke etter å ha prøvd et par dager på rad.
Etter vårt siste opphold valgte vi å ikke spise på hotellet, da vi ikke fornøyde sist. Men vi bestilte fra baren og opp på rommet 2 dager, og maten der er veldig god. Restauranten serverer for kjedelig og for lite mat, selv for en liten kropp på 160 cm. Ikke har de dessert (viktig) som faller i smak heller.
Anbefaller Hamam, etterfulgt av massasje. Mer relax skal du lete lenge etter. Drop "facial" , her er de kun ute etter å selge produkter. Jeg er på Farris for hvile, ikke flere selgere som skal proppe på meg ting.
Etter å ha valgt Fritsøe Suiten en gang, kommer jeg ikke til å være happy med noe annet rom. Suiten fikk meg til å føle meg hjemme!
Vi kommer tilbake, og jeg har medbrakt dessert!