Da vi kom fikk vi beskjed om at rommet vårt var klart. Vi fikk et rom som var av litt lavere standard enn forventet, men ok. Det som var det største problemet var egentlig hvor møkkete det var. Og det var ikke slik at det var igjen fra bare forrige gjest, men gammelt slagg som lå langs dusjkanten, fett på dører og skap. Flekker på nattbord. Skjørt på sengen hadde ubestemmelige flekker. Jeg har mer, men da blir dette langt. Det lå heller ikke noe informasjon om hotellet på pulten slik man er vant til at det er andre steder. Vi fant ikke ut hvordan vi ringte resepsjonen før vi fikk skrudd på tv sent på kvelden. Noe som var litt kjedelig, da vanntrykket gikk tidligere på kvelden og vi måtte gå ned i resepsjonen fr å finne ut hva det var... Ikke ble vi kompensert på noen måte for dette heller.
Spa var bra, men dårlig skiltet, som resten av hotellet. Restauranten var fin, maten bra uten om vegan valget, da dette var gammel pasta, som må ha blitt varmet i mikro eller noe. Var sulten så spiste det, men det var ikke spesielt godt.
Hyggelig personale for øvrig og et fint hotell med bra konsept.
Noen hadde fest, og da i kontaktet personalet om dette fikk de det til å bli rolig ganske raskt, slik at vi i det minste fikk sove godt. Sengene var gode å ligge i.