kgst2018
Oslo, Norge
Anmeldelse av Farris Bad Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2022
Dato for oppholdet: mai 2022
Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjonFarris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. aug. 2022
Så flott at dere hadde et fint opphold hos oss. Intet er mere motiverende end fornøyde gjester :-) Tusen takk for den flotte anmeldelse og velkommen tilbake til vår verden av velvære - Hilsen Team Farris Bad
Im Hof
Kjæledyr tillatt
0.6 km fra Farris Bad Hotel
0.6 km fra Farris Bad Hotel
Property building
    8.2 km fra Farris Bad Hotel
    Bedroom
      1.0 km fra Farris Bad Hotel
      Bergmanns pizzeria i underetasjen , nydelig pizza
        29.9 km fra Farris Bad Hotel
        0.0 km fra Farris Bad Hotel
        5.9 km fra Farris Bad Hotel
        Ved stranden
        Se flere hoteller i Larvik
        Anmeldt 9. juli 2022

Helt rått! Fantastisk servis og kjempe fint hotel! Og spaet var herlig! Frokosten var kjempe god! Romer var rent og kjempe bred seng herlig utsikt og alle di ansatte var kjempe hyggelige! Tidene på spa avdelingen var perfekt!

Dato for oppholdet: juli 2022
        Takk, eirikstordal
        Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Tusen takk for flott anmeldelse. Det gleder oss virkelig at dere hadde en flott helhetlig opplevelse hos oss. Intet er bedre enn fornøyde gjester :-) Ønsker dere et varmt velkommen tilbake -Hilsen Team farris Bad

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Hotellet holder bra standard. Fine, moderne og små rom. Vårt hadde ikke tekoker, men flott utsikt ned til restauranten.
        Lunsj i restauranten ved ankomst. Lite gjester, men rotete bord. Servitørene virker litt småforvirret og stresset. Vi ønsker et bord ute, men får beskjed pm at de er reservert. De sto tomme i 1 time før det kom gjester. Det tar tid før maten kommer, og det er glemt både bestikk, servietter og halvparten av retten.
        Vi stusser over at servitøren ikke følger oss opp, skjenker vin eller spør om maten smaker. Som sagt er det få gjester i restauranten. Jeg spør etter brød til rekene 2 ganger. Begge gangene ønsker jeg ferskt brød, men får kun ristet. Vi gikk også tomme for aioli, uten at det ble oppdaget av servitørene som kom med brødet.
        Jeg bestilte reker, som virkelig ikke krever så mye fra kjøkkenet. Men skål til skallet manglet. Sitronen havnet i partnerens blåskjellskål. Det var blåskjell nok til 2 personer. Chipsen ril blåskjellene glemte servitøren. Det var like greit, da den var altfor mye stekt. Helhetsinntrykket var ikke imponerende.

Spaopplevelsen var veldig bra. Flott anlegg, rent og delikat.
        Deilige håndklær, sko, badetøy og hyggelige ansatte.

Middagen i den samme restauranten var veldig god. Det var et annet personale som fremsto som mer profesjonelle. Helt annen standard på mat, smak og presentasjon.

Takterrassen var et hyggelig sted. Dessverre hadde de bare gangster Hip Hop/rap på spillelisten. Klientellet var 40 +. En hyggelig servitør beklaget, men de hadde ikke annen musikk å tilby.

Dato for oppholdet: juni 2022
        Takk, Kaundr
        Linda Schelander, Gjestetjenester/resepsjon på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en anmeldelse på ditt opphold. Flott at dere hadde en fin spa opplevelse og fikk en god middag. Lunsjen skal vi jobbe med. At nyte sommeren på takterassen er jo herlig, Musikk repertoaret skal vi øke til neste gang :-) Velkommen tilbake

Guest Relations

Anmeldt 7. juni 2022

Å forvente god service ved dette hotellet, er å forvente for mye. Booket "ventetid" pakke god tid før oppholdet, pga gravidmassasje. Hotellet skulle kontakte meg for å sette opp tid til behandling. Dette var siste get-away før fødsel. 5 dager før oppholdet, måtte jeg selv etterlyse når dem skulle kontakte meg angpende spabehandlingen min. Fikk da beskjed om at dem ikke kunne gi meg massasjen mens jeg var der, men kunne få den før innsjekk dagen vi kom, eller etter utsjekk dagen vi dro. Dem ville tilogmed "oppgradere" meg til å heller bli smirt inn med oljer som skulle forhindre strekkmerker istedefor massasjen. Var jo massasjen jeg ville ha. Spurte om vi fikk tidlig innsjekk eller sen utsjekk, men dette var umulig å få til. Ba om å få kansellere overnattingen (selv om det var mindre enn en uke igjen til oppholdet - det var de som feilet), og da sluttet kundeservice å svare på mail

Dato for oppholdet: juni 2022
        1  Takk, VeraValkyria

Takk for din anmeldelse. Beklager så mye at vi ikke har klart at levere en god opplevelse til deg. Vi skal ta dette til etterretnig og håper likevel at få anledning til at ønske deg velkommen tilbake.

Guest Relations

Anmeldt 31. mai 2022

Da vi kom fikk vi beskjed om at rommet vårt var klart. Vi fikk et rom som var av litt lavere standard enn forventet, men ok. Det som var det største problemet var egentlig hvor møkkete det var. Og det var ikke slik at det var igjen fra bare forrige gjest, men gammelt slagg som lå langs dusjkanten, fett på dører og skap. Flekker på nattbord. Skjørt på sengen hadde ubestemmelige flekker. Jeg har mer, men da blir dette langt. Det lå heller ikke noe informasjon om hotellet på pulten slik man er vant til at det er andre steder. Vi fant ikke ut hvordan vi ringte resepsjonen før vi fikk skrudd på tv sent på kvelden. Noe som var litt kjedelig, da vanntrykket gikk tidligere på kvelden og vi måtte gå ned i resepsjonen fr å finne ut hva det var... Ikke ble vi kompensert på noen måte for dette heller.
        Spa var bra, men dårlig skiltet, som resten av hotellet. Restauranten var fin, maten bra uten om vegan valget, da dette var gammel pasta, som må ha blitt varmet i mikro eller noe. Var sulten så spiste det, men det var ikke spesielt godt.
        Hyggelig personale for øvrig og et fint hotell med bra konsept.
        Noen hadde fest, og da i kontaktet personalet om dette fikk de det til å bli rolig ganske raskt, slik at vi i det minste fikk sove godt. Sengene var gode å ligge i.

Takk, lindaJ256HQ

Takk for at du valgte Farris Bad og tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Tilbakemeldinger fra våre gjester er vårt viktigste verktøy for å kunne levere gode Farris Bad opplevelser og dine vil bli tatt til etterretning. Rene rom skal være en selvfølge . Vi kan bare beklage at rommet ikke var i god stand.
        Håper vi får anledning til at ønske dere velkommen tilbake.

Guest Relation

Anmeldt 31. mai 2022

Ikke noe annet å si enn at dette igjen var en helt fantastisk opplevelse!

Dette er gang nr 4 jeg overnatter på hotellet samt brukes alle de flotte fasilitetene, og skal love deg at det blir flere!

Takk for meg for denne gang!

Takk, arvidflote
        Tine Rosland, Annet på Farris Bad Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Tusen takk for gode tilbakemeldinger etter deres opphold.
        Det setter vi stor pris på :-).

Ønsker dere varmt velkommen tilbake!