Jeg har vært på en rekke forskjellige hoteller, både i Norge og ellers i verden, men mine 3 dager hos farris bad med min kjæreste, er den beste hotell-opplevelsen jeg har erfart. Vi opplevde å bli sett av samtlige ansatte på hotellet, og følte at vi ble godt tatt vare på gjennom hele besøket vårt. Vi bodde på en junior-suite, som både så og føltes veldig behagelig ut, og vi var veldig fornøyde med hotellrommet vårt. Vi betalte også for pakken "lovebirds", som bl.a. inneholdt bobler og sjokolade på hotellrommet da vi ankom, samt en liten bag med ansikts- og kroppsprodukter av merket Babor, som vi var veldig fornøyde med. Frokostbufféten var veldig bra og den gjorde at vi fikk en veldig bra start på dagen. Middagen var også utrolig bra. Selve spa-opplevelsen på hotellet var veldig variert og vi fikk muligheten til å prøve ut mye nytt som vi ikke hadde prøvd før. Det var veldig behagelig å prøve ut de forskjellige badstueopplevelsene og vi syntes også at rommet med de hengende stolene var utrolig avslappende og behagelig. Vi prøvde oss også på en Rhasshoul behandling som var en veldig forfriskende og deilig ny opplevelse. Vi hadde veldig lyst til å prøve oss på fler behandlinger under oppholdet, men det var dessverre fullbooket. Det er heldigvis ikke noe problem, for vi kommer garantert tilbake.
Alt i alt vil jeg si at et opphold på farris bad er en utrolig fin og minneverdig opplevelse som virkelig er verdt det og som man burde unne seg selvom det er en investering.