Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En flott park

Vi var der med en 9-åring og en 15-åring. Alle hadde det helt topp, og fikk utfordret... les mer

Anmeldt 19. september 2022
utpaaturer
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Bra intruksjoner, gøy å få bukt kroppen:)

Jeg syntes dette er ett veldig bra reisemål hvis du ønsker og være i fysisk aktivitet, få brukt... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com

Anmeldt 12. september 2022
jonathannB6888CR
Les alle 99 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (99)
Filtrer anmeldelser
99 resultater
Vurdering fra reisende
72
18
5
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
72
18
5
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 99 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Kjempeflott anlegg med god plass og hyggelig stemning. Fint å kunne operere fritt på egenhånd. Utfordringer i massevis for store og små. Endel aktivitet blir det også, så bra for kropp og sjel. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, AndreasMyrengI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mai 2020 via mobile enheter

Kost oss to helger på rad nå. Lite kø begge ganger. Hyggelige ansatte. Rent og fint i parken og på toalettetanleggene. Mye moro

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, 453anetteg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Var her sist lørdag. En dag med et fantastisk vær, strålende solskinn og høye temperaturer. Hadde med meg tre barn på 9 og 10 år, og en 13 åring. Tidsrommet hvor solen var på det varmeste, ble vel varm i klatreløypene i direkte solskinn. Nede i skogen, i de grønne løypene, var det perfekt. Skygge og passende temperatur. Lite folk pga varmen, så vi slapp kø-klatring. Vi gikk for maten på kafeterian denne gang. Kjærraburger og lapskaus falt i smak. Kjølig og god temperatur inne i kafeterian. Alle hadde en flott dag i løypene.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Ann-Mari S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. februar 2019

Dette er en fantastisk fin tur og ta med litt eldre barn, som liker og klatre. Her kan du klatre i forskjellige løyper, og sipp line, som går over Lågen. Mye morro.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, th0maseddy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Før vi skulle starte klatringen, fikk vi opplæring i sikker bruk av utstyr.
Vi hadde lenge gledet oss til å besøke parken og vi ble definitivt ikke skuffet. Besøket på Høyt og lavt ble uten tvil en av våre beste sommeropplevelser i år. En stor og flott park med mange alternative løyper. Vi har allerede planer om å komme tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 159marleneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser