Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Klatrepark for alle

Perfekt for store og små. Min 5 åring elsket stedet. Det var hennes første gang. Fikk god... les mer

Anmeldt 15. juli 2021
steven h
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Korona vennelig 👍

Vi var to familier som var på Høyt og lavt onsdag 12.august. Dette stedet har virkelig skjønt... les mer

Anmeldt 13. august 2020
kennethreiss
,
Krakow, Polen
via mobile enheter
Les alle 91 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (91)
Filtrer anmeldelser
91 resultater
Vurdering fra reisende
68
16
3
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
68
16
3
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 91 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Skikkelig bra for liten og stor. Proff og hyggelig besetning! Kan virkelig anbefales! Veldig krevende løyper og mindre krevende.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, X6439RCthomasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Kjempeflott anlegg med god plass og hyggelig stemning. Fint å kunne operere fritt på egenhånd. Utfordringer i massevis for store og små. Endel aktivitet blir det også, så bra for kropp og sjel. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, AndreasMyrengI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mai 2020 via mobile enheter

Kost oss to helger på rad nå. Lite kø begge ganger. Hyggelige ansatte. Rent og fint i parken og på toalettetanleggene. Mye moro

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, 453anetteg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Var her sist lørdag. En dag med et fantastisk vær, strålende solskinn og høye temperaturer. Hadde med meg tre barn på 9 og 10 år, og en 13 åring. Tidsrommet hvor solen var på det varmeste, ble vel varm i klatreløypene i direkte solskinn. Nede i skogen, i de grønne løypene, var det perfekt. Skygge og passende temperatur. Lite folk pga varmen, så vi slapp kø-klatring. Vi gikk for maten på kafeterian denne gang. Kjærraburger og lapskaus falt i smak. Kjølig og god temperatur inne i kafeterian. Alle hadde en flott dag i løypene.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Ann-Mari S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. februar 2019

Dette er en fantastisk fin tur og ta med litt eldre barn, som liker og klatre. Her kan du klatre i forskjellige løyper, og sipp line, som går over Lågen. Mye morro.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, th0maseddy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser