“Spiste lunch”

Farris Bad
Vurdert som nr. 12 av 62 Restauranter i Larvik
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Innerst i Larviksfjorden, svevende over Batteristranda, åpner hotellet den 5. mars 2009. Med sine 176 rom, 10 suiter, restauranter, plenumssal for 400 personer og spa-avdeling på nær 2000 kvm, samt en uslåelig beliggenhet med panorama utsikt over Larviksfjorden, blir Farris Bad et av Norges flotteste hoteller.
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, som har høy standar. Lokalet er fint, og har hyggelig betjening. Vi kommer nok tilbake.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, th0maseddy
Julia L, F&B koordinator på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2019

Hej Thomas.

Tusen tack för din fina tilbakemelding.

Trevlig att höra att vår lunsjen, service och våra faciliteter var till belåtenhet.

Ni är varmt välkomna tillbaka.

Hilsningar Julia

Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Dårlig utvalg på hovedmenyen (gjestene på bordet ved siden av forlot stedet), så ingen alternativ til veganske alternativer noen jeg foretrekker når jeg spiser ute.

Bestilte kveite som var tørr og lite "spennende". Det manglet dessverre det lille ekstra som skiller restaurant besøkende fra hverandre. Litt spennende tilbehør, krydder og urter hadde gjort seg, fikk også lite på tallerkenen. Vi var på ingen måte impnert. Vi valgte den dyreste middagsretter og vi ble ikke mette en gang. Vi var skuffet. Hadde virkelig gledet oss til dette besøket.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, HegeHV
Julia L, F&B koordinator på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2019

Hej Hege,

Tack för er tillbakemelding,

Vill beklagar att vår service og kvalitet ikke har uppnått den nivå vi ønsker att leverera.
Vi lägger stor vikt på våra lokala leverantører och vill leverera på topp när det kommer till våra fisk men även våra veganskaretter på menyn, skall vidare förmedla er tillbakemelding till vår kjøkkensjef.
Som sagt tack än en gång , era ord hjälper oss att stadigt förbättras og håper att få se er hos oss igen.

MVh Julia Lipkin

Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Måtte bytte rom, på grunn av kloakklukt. Fikk et om med finere utsikt i bytte, men gulvet var veldig slitt utenfor badet.

Burgeren - helt fantastisk! Var tilbud for 100kr til lunsj, elsker!

Fiskesuppa var deilig, godt med laks i. Creme brûléen til dessert var eksepsjonelt god. Fantastisk service av en ung pike, hun hadde gjort en feil som medførte litt lengre ventetid på maten. Dette rettet hun opp i på en veldig god måte!

Sovekomforten er upåklagelig, nå er vanntrykket i dusjen blitt noe bedre syns jeg! Luktet litt surt et par steder nede på spaet. Ellers et fint opphold med god mat!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, kamillaw2014

Hej Kamilla,

Tack för din tillbakemelding, det var beklagerligt med lukten på rummet men bra att höra att detta ordnade sig med nytt rum med fin utsikt.

Det glädjer mig att höra att maten föll er i smaken och att vi levereare den service vi ønsker trots ett feil av servitøren.

Jag skall vidarebefoga er tillbakemelding till behöriga sjefer.

Ni är varmt välkomna tillbaka till oss,

Mvh Julia Lipkin

Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Det er så deilig atmosfære på farris bad. Maten er kjempegod, rommene er fine og et godt utvalg med bassenger i spaet. Vært der flere ganger og flere skal det bli!

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, Saraanette
Julia L, F&B koordinator på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019

Hej Sara Anette,

Tack för en mycket trevlig tillbakemelding,

Ni är varmt välkomna tillbaka till oss.

Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Flott hotell med mange fasiliteter. Spa området er stort med mange forskjellige badstuer og bassenger. Mulighet for å bade i sjøen. Utrolig flott utsikt på deluxe rommet som vi hadde. Veldig bra mat både til middag og til frokost! Anbefales på varmeste!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 209cecilieb
Julia L, Kundeansvarlig på Farris Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2019

Hej Ceilie,
Tusen tack för er fina tillbakemelding.
Ni är varmt välkommen tillbaka till oss för fler bad i sjøen och nylig mat.
Ønsker er en fortsatt trevlig dag

Reisende som så på Farris Bad, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Farris Bad? Del dine erfaringer!