Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skulle vært en romantisk bursdags-date”
Anmeldelse av Farris Bad

Farris Bad
Bestill bord
2
ons. 20.10.
20:00
Vurdert som nr. 9 av 45 Restauranter i Larvik
Prisklasse: USD 17 - USD 36
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Innerst i Larviksfjorden, svevende over Batteristranda, åpner hotellet den 5. mars 2009. Med sine 176 rom, 10 suiter, restauranter, plenumssal for 400 personer og spa-avdeling på nær 2000 kvm, samt en uslåelig beliggenhet med panorama utsikt over Larviksfjorden, blir Farris Bad et av Norges flotteste hoteller.
Anmeldt 17. august 2020

Opphold 11.08.20 - 12.08.20

Jeg bestilte en natt hos dere som var en bursdagsgave til min kjæreste som skulle første gang på spa. Vi hadde store forventninger og hadde reist langt for å oppleve dette. Jeg ringte inn 5 ganger fra klokkeslettet mellom 14:00 - 19:00 for å legge til en pakkebestiling. INGEN kunne svare meg etter å ha prøvd ca 15 min under hvert anrop, og ingen kunne ringe meg tilbake heller (selv etter å ha trykket tallet 1).
Da vi endelig hadde kommet oss til Farris bad i Larvik var vi så nygjerig på om det var mulig med drop-in pakke, siden ingen kunne ta tlf. Damen som betjente oss i resepsjonen kan man virkelig si hadde en dårlig dag. Hun var så lite til hjelp, der hun hadde absolutt ingenting med den telefonen å gjøre, og hun hadde heller ingenting med parkeringsplassene i garasjen deres å gjøre. Alt i alt, dama var helt uinteressert i å hjelpe oss. Jeg hadde forventet litt bedre service når vi forteller at vi har reist langt og at min kjæreste hadde bursdag. Jeg husker også at damen nektet oss eget badetøy.
Hva er greia med det egentlig? Jeg er en afrikaner, og min mann (etnisk-norsk) og jeg får ikke lov/eller har lyst til å gå med slike badeklær av religiøse årsaker. Damen starter å le, og sier rett ut "Nei, nei, nei, nei". Jeg må gjenta det hu sier tilbake og bare le av damen selv. Hva slags holdning er dette egentlig?
Vi kommer oss til spa-avdelingen, og det er ingen tvil om hva vi legger merke til først. HALVPARTEN av folka har på eget badetøy med LOMMER!
Jeg forslår at dere får hu dama i skranken til å ta seg en liten tur på hotellet deres i ny og ne, for dette går bare ikke ann.
Jeg vil gjerne legge til at damen het Hanne, men nok om henne.
Hotellet var ellers helt ok. Spa-avdelingen var også ok, men var aldri fred å få. Hotellrommet var ikke helt til å skryte av heller. Jeg kunne se noen hår-dotter flere plasser, og det var 3/5 tomme såpe-flasker på badet. Av den grunn har jeg lite troa på at dere kan forhindre corona-virus på hotellet, selvom dere hadde noen antibac-flasker i resepesjonen (men ingen på hotell-rommet).

Jeg jobber med mennesker og kundeservice selv, og dette er noe av dårligste jeg har opplevd. Dette var min første og siste gang hos dere. Vi dro før frokosten så vi gikk glipp av den desverre. Vi hadde sett nok og vi fryktet faktisk at dere ikke hadde god nok hygiene på kjøkkenet/hotellet. Jeg synes dere burde vurdere tankene om å bytte ut badeklærene deres også. For å være ærlig så mener jeg det er kun nordmenn som godtar og er villig til å gå med dette. Jeg tror det er veldig mange som skulle ønsket de kunne besøke dere, men som rett og slett ikke tørr eller kan.
(Lite informasjon om dette på nettsiden deres også).

Mvh

Et skuffet kjærestepar

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
3  Takk, 7355markus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (206)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 206 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vakkert sted, nydelig beliggenhet og deilige rom. Helt nydelig frokost, og mange dyktige ansatte. Takk for oss!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 878bendikj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Bestilte dampede blåskjell som hovedrett på farris sin restaurant. Det starter ok, men var så mange skjell som ikke kunne åpnes og noen var døde, så det stanka ren dritt av ett par av blåskjellene. Ingen spurte hvordan maten smakte, så endte med å fortelle dette når de kom etter vi var ferdig. Vi fikk da beklagelse fra kokken via servitøren og fikk velge hvilken som helst dessert gratis som plaster på såret. (Noe som var veldig bra).
Spaet er fantastisk og hotellet er flott!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, leneblombakke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi har besøkt mange norske hoteller denne sommeren og Farris Bad hadde vi hørt mye positivt om. Endelig et hotell som framsto fra sin beste side, tross korona. Her frister det med et nytt besøk!

Dato for besøk: august 2020
Takk, svanhildv2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste middag her som gjester på hotellet. Maten var veldig god, men jeg ble litt stresset over alt gikk så fort. Mulig det var fordi vi hadde et måltid som inngikk i hotelloppholdet. Vi spiste en torettets som holdt høy kvalitet og smakte godt med nydelig utsikt over vannet, men skulle ønske de kunne gi litt mer tid til å nyte måltidet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, N3780IVlindal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Farris Bad, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Farris Bad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din