“Jentetur. God frokost, fint rom og romslig spa”
Anmeldelse av Farris Bad

Farris Bad
Vurdert som nr. 12 av 62 Restauranter i Larvik
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Innerst i Larviksfjorden, svevende over Batteristranda, åpner hotellet den 5. mars 2009. Med sine 176 rom, 10 suiter, restauranter, plenumssal for 400 personer og spa-avdeling på nær 2000 kvm, samt en uslåelig beliggenhet med panorama utsikt over Larviksfjorden, blir Farris Bad et av Norges flotteste hoteller.
Anmeldt 5. mars 2024 via mobile enheter

Vi var på jentetur for to dager. Vi hadde bestilt et fint rom. Resepsjonisten var hyggelig men ikke noe spesiell service utenom det som er forventet, gir derfor 4****
Frokosten var god og mye utvalg. Selve spa anlegget er romslig og stort. Mye folk men det plaget ikke oss.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Aina R

Anmeldt 10. september 2023 via mobile enheter

Bodde på standard dobbeltrom, helt ok men litt lite og trangt. De utleverte badekåpene var tynne og i dårlig kvalitet. Spa-avdelingen var stor med mange gode tilbud men enkelte steder kunne man se at renholdet ikke var helt på topp. Spiste i restauranten, hadde bestilt bord men ble henvist til et bord uten bestikk og glass, noe som kom etterhvert. Uinteresserte ansatte som ikke var spesielt ivrige etter tilby service. Maten var god, men ikke noen wow-faktor. Relativt dyrt for små retter. Restauranten bærer preg av slitasje.
Hyggelige ansatte i resepsjonen.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Copiloto78
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Var på den mye omtalte takterrassen på Farris Bad. Bortsett fra fin utsikt er service og tempo ganske tragisk. 4 bartendere klarte ikke å betjene de totalt 20 gjestene den kvelden. Tok 20 minutter for en enkel GT. Det viste seg at de andre gjestene opplevde det samme. Dette må være lavtlønnede og ufaglærte barberjening, hvor heller ingen snakket norsk. Ikke særlig høflige heller. Vi var der for et år siden, men trodde det var tilfeldig. Nei, det var ikke det. Dette var siste gangen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 110vivir
Anmeldt 18. juni 2023 via mobile enheter

Betjeningen gjorde mye av stedet. Fra første kontakt på telefon gjennom hele oppholdet var ansatte både tilgjengelige vennlige, høflige og serviceminded.
Det er rent og velholdt over alt
I restauranten spiste vi god middag og deilig frokost!
Fint rom , gode senger og puter.
Spaavdelingen var deilig og vi hadde fin opplevelse med badsturitualer, flink «bademester».
Flott massasje hos Maliwan. Anbefales!
Vi kommer igjen!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, annesH7858ZP
Anmeldt 22. januar 2023 via mobile enheter

Jeg hadde på forhånd lest noen anmeldelser av restauranten til Farris Bad og tenkte at noen av dem kanskje hadde overdrevet litt i beskrivelsen av hvor dårlig det var. Det kunne da umulig være så ille?

Men jo - både maten og servicen var akkurat så dårlig som andre har beskrevet det som. Heldigvis var selskapet godt og Kiwi ligger rett ved siden av, ellers hadde det vært en stusselig kveld.

Dato for besøk: januar 2023
3  Takk, KNTh

Reisende som så på Farris Bad, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Farris Bad? Del dine erfaringer!