Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig sjømat”
Anmeldelse av Sjøslag

Sjøslag
Vurdert som nr. 3 av 48 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Spiste blåskjell og dagens fisk som var lysing.
Blåskjellene var av det ypperste jeg har smakt. Lysing var også noe av den beste fiskeretten jeg har fått servert.
Service og personell var helt topp.
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Anders Wallin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3034 av 60 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Rett og slett et fantastisk sted. Hyggelig betjening og koselig restaurant. Vi spiste lysing med tilbehør. Har aldri spist bedre fisk. Skalldyrplang til lunsj dagen etter. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 969jarlen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Sjømatfest på flott uteservering med utsikt rett ut Larviksfjorden. 6 retters sjømatmeny på onsdager i juli med hele spekteret fra østers til sjøkreps, hummer og fiskesuppe. Fiskesuppen var veldig smakfull og god, og skalldyrtallerkenen var fantastisk.
Vinpakken passet perfekt til maten.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knut B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

6 retters sjømatlunsj som har helt fantastisk. Østers, salt makrell, fantastisk skalldyrsuppe, overveldende skalldyrtalkerken og supergod sitronterte til dessert. Kan anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Dagbr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt bord men hovmester ordnet et bord raskt til oss. Det gikk relativt raskt å få noe drikke på bordet. Vi fikk etter litt venting bestilt måltidet. Så varte og rakk det. Det ble så åpenbart at kjøkken ikke fungerte optimalt. Etterhvert så kom hovmester og beklaget at det ble så mye venting. Han oppfattet korrekt at vi ikke var spesielt fornøyde og fikk fortgang i bestillingene våre. Heldigvis var maten god. Selv om jeg synes at maten bør være tilstrekkelig saltet på en slik restaurant som denne. Fikk på plass litt bordsalt så smakte det meget godt. Inntrykket mitt er at de ønsker være på høyt nivå, men sliter med å gjennomføre det.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, KennethP149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjøslag, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Sjøslag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din