“God mat, ok service”
Anmeldelse av Sjøslag Restaurant

Sjøslag Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 64 Restauranter i Larvik
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Det er veldig god mat på sjøslag, og lokasjonen er perfekt! De kan fortsatt øke et par knepp på opplevd servicegrad og vennelighet, det ville gitt en varme som mangler litt. Men alt i alt en god opplevelse som anbefales på det sterkeste.

2  Takk, stillll

Anmeldt 26. juli 2020

Fantastisk god mat og service. Kelnerene vet hva de snakker om når det gjelder mat, forteller litt om hvert måltid, Dyktige til å finne riktig vin til rettene. Og servicen er helt fantastisk, passer på oss uten å mase. Dette stedet anbefales på det sterkeste.👍

1  Takk, roysL1099OJ
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Spiste blåskjell og dagens fisk som var lysing.
Blåskjellene var av det ypperste jeg har smakt. Lysing var også noe av den beste fiskeretten jeg har fått servert.
Service og personell var helt topp.
Anbefales!

1  Takk, Anders Wallin P
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Rett og slett et fantastisk sted. Hyggelig betjening og koselig restaurant. Vi spiste lysing med tilbehør. Har aldri spist bedre fisk. Skalldyrplang til lunsj dagen etter. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Takk, 969jarlen
Anmeldt 15. juli 2020

Sjømatfest på flott uteservering med utsikt rett ut Larviksfjorden. 6 retters sjømatmeny på onsdager i juli med hele spekteret fra østers til sjøkreps, hummer og fiskesuppe. Fiskesuppen var veldig smakfull og god, og skalldyrtallerkenen var fantastisk.
Vinpakken passet perfekt til maten.

Takk, Knut B

Reisende som så på Sjøslag Restaurant, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Sjøslag Restaurant? Del dine erfaringer!