Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Restaurant som må oppleves”
Anmeldelse av Sjøslag

Sjøslag
Vurdert som nr. 1 av 56 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Kona og jeg spiste her i kveld og jeg må innrømme at dette er den fineste restaurantopplevelsen jeg har hatt. Maten var fantastisk god og servicen i særklasse!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, stigkeliassen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (194)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7377 av 195 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2022

Tilbrakte søndagen på sommerfesten til sjøslag, ypperlig mat, super service og nydelig atmosfære. Maten er det ingenting å klage på, drinkene var midt i blinken! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Auroraemilietg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Sommerfesten en tidlig søndag ettermiddag ble en minnerik opplevelse👍 Vi fikk servert fantastisk deilig mat med kreative og nydelige drinker til, etterfulgt av en superb dessert og meget god vin. DJ -Elvira spilte musikk som hele følge, gammel som ung applauderte🙏😁

Dato for besøk: juli 2022
Takk, kariceciliea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Helt nydelig og delikat mat og gode drinker på Sjøslag sin sommerfest. De har et arrangement flere ganger i sommer med DJ og sharing-meny. Vi var en stor gruppe i alle aldere, og samtidige hadde en svært god opplevelse. Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 206synnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2022

Utrolig fornøyd med mat, service og drikke, perfekt. Anbefales å ta turen hit, kommer alltid tilbake. Du blir ikke skuffet!😊

Dato for besøk: juli 2022
Takk, HermanJA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sjøslag, så også på

Larvik, Larvik kommune
 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Sjøslag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.