“Dyrt og dårlig.”
Anmeldelse av Sjøslag Restaurant

Sjøslag Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 64 Restauranter i Larvik
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Serviceinnstilte servitører, men dessverre. Dette holder ikke mål.
Bra vinkart. Dyrt. Veldig dyrt. Drikkekartet: mineralvann; velg mellom CocaCola og PepsiMax. Hva med gul brus??? Hakke. Hva med klar brus? Hakke. Skuffende.

Medium stekt, var rå(!!)
Grusomme stoler.

Ekstrasalgsforsøk under måltidet. Feil fokus.

Dato for besøk: august 2022
Takk, mortenr743

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

En utrolig bra restaurant. Koselig interiør , supre servitører som fulgte opp hele veien. Maten var innertier, vi hadde en 5 retters og alt smakte fortreffelig. Servitøren hadde spesialiser seg på drinker og spesielt en japansk variant som alle som er der bør prøve . Gleder meg vilt til å komme tilbake en gang

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Lill-Karin
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

For tredje året var vi på sjømatfest på Sjøslag. Som de foregående år var dette absolutt fantastisk. Råvarer, tilberedning og service var av topp kvalitet. Matchet med en nydelig Champagne er dette perfekt.

Takk, Pedalanton
Anmeldt 25. juli 2022

Spennende meny og riktig god service. God hjelp til å finne viner som passet til maten. Det var herlige smaker og god atmosfære. En riktig god helhetlig opplevelse.

Takk, grom422
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Kona og jeg spiste her i kveld og jeg må innrømme at dette er den fineste restaurantopplevelsen jeg har hatt. Maten var fantastisk god og servicen i særklasse!

Takk, stigkeliassen

Reisende som så på Sjøslag Restaurant, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Sjøslag Restaurant? Del dine erfaringer!