“Dette er en restaurant du bare MÅ prøve”
Anmeldelse av Sjøslag Restaurant

Sjøslag Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 64 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 30. mai 2023

Vært på Sjøslag 4 ganger nå. Tror jeg er blitt avhengig, så utrolig godt mat og god service. Rettene er smakfulle både for ganen og øynene, og de ansatte velger perfekt match på vinen ift maten man spiser. Kommer garantert tilbake! Har ingen bilder dessverre,for maten ble spist opp før jeg kom så langt som i det hele tatt å tenke på det.

2  Takk, kristinhP1802YL

Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Rolig og fin atmosfære. Det er lenge siden jeg har fått en så god opplevelse at jeg har glemt resten av verden og bare nytet maten, vinen og selskapet. De ansatte er imøtekommende og kompetente i faget sitt, vi fikk veldig god hjelp til å velge vin og drikke til maten. Dette blir en fast plass for meg og jeg kan godt tilbringe alle fremtidige bursdager her.

1  Takk, Hans K
Anmeldt 26. mai 2023 via mobile enheter

Femretters smaksmeny med halv vinmeny. Alle rettene var nydelig tilberedt og anrettet. Vi ble vartet opp av en kjekk, ung mann som virkelig kunne sine saker. Både om maten og vinene som ble servert og som forøvrig passet utmerket til sin rett. Jeg gleder meg allerede til en annen gang!

Takk, 354camillaf
Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

For en matkveld! Vi bestilt fem-retters og litt oppgradert vinpakke. Helt fantastisk mat, med perfekt varmebehandlet kjøtt/fisk, hvor råvaresmaken satt som et skudd. Tilbehøret/sausene holdt ekstremt høy standard, uten å stjele showet fra hovedråvaren. Vinparringen var åpenbart plukket ut av en sommelier med god sans for mat og vinkombimasjoner, for dette var rett og slett en innertier!
I uvitenhet visste vi ikke hva vi gikk til, men ble ekstremt positivt overrasket, og opplevelsen av Sjøslag var et matminne å ta med seg i mange år! Det er få, om noen, restauranter i Vestfold som kan by på samme kvalitet, service og smaksopplevelser. Anbefales på det varmeste! Terningkast 6/6.

Takk, øystein s
Anmeldt 3. april 2023 via mobile enheter

Virkelig et unikt sted som gjør det til en flott opplevelse - hver gang! Vi har flere ganger valgt gratinerte ferske sjøkreps. De må være verdens beste!!!! Spennende meny basert på topp råvarer. De har også et imponerende vinkart, og en god, litt rimeligere «husets».

Dato for besøk: februar 2023
Takk, annemetteg2015

Reisende som så på Sjøslag Restaurant, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Sjøslag Restaurant? Del dine erfaringer!