“Wow”
Anmeldelse av Sjøslag Restaurant

Sjøslag Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 62 Restauranter i Larvik
Anmeldt 28. februar 2024 via mobile enheter

Bare å blye seg i støvet. For en prof stab og øye for detaljer. Kjørte full pakke sett meny sesong basert, smaker, estetikk, service, opplevelse. Og tidenes beste vinkart som så og si 92 prosent av Oslo restauranter ikke har å oppdrive!

I Larvik liksom! Wow!

Hilsen Ask&Loke i Drammen😉

Takk, 913jonatana

Anmeldt 24. februar 2024

Larvik Øst Rotary klubb har torskeaften i februar hvert år for medlemmer med ledsager. I år valgte vi Sjøslag Restaurant, basert på et godt tilbud, og på det gode rykte restauranten har. Vi var i alt 47 personer. Torsken med tilbehør som ble servert var meget godt tilberedt, og smakte utmerket. Servering og service vi ble møtt med var også veldig bra, løsningsorienter og positivt personell.
Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra deltakerne som jeg har snakket med. Vi er en sammensatt gjeng, og jeg hadde fått høre det som arrangør om ikke alt var i skjønneste orden.
Alle var strålende fornøyd!

Takk, Knut H
Anmeldt 18. februar 2024

Maten, servicen og stemningen er topp - alltid! Siste besøk var vi seks venner som også var med på "eksklusiv vinsmaking" før middag. Fikk noen perler som vi nok ikke får smake igjen med det første - vinkjelleren på Sjøslag byr på spennende og klassiske viner fra berømte distrikt og kjente produsenter, med mange vellagrede viner. En nydelig 5-retters meny med kveite, skrei, and, ost og dessert med mango og ananas. Fantastisk kveld - gleder oss til neste gang, og anbefaler restauranten varmt!

1  Takk, Travelmom1971
Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Ny favoritt i Larvik ! 😃👌
Sjøslag Restaurant, wow, fantastisk service, mat, beliggenhet og restaurant ! Spesifikt den beste peppersausen jeg noen gang har smakt ! 👍😊
Herved anbefalt 🤩📸🙏

Takk, Christian S
Anmeldt 16. februar 2024

For et sted! Var her på Valentines dag med sammen med mine kollegaer. Fikk den ene fantastiske retten etter den andre (7 retter). Fiskesuppen er helt outstanding! Kanskje den beste jeg har spist noen gang. For en konsentrasjon av skalldyrsmak. Vinkartet er fullt av gode viner som ikke står tilbake for de beste vinbarer og restauranter i Oslo. Servicen er helt topp og lokalene utsøkte.Håper folk i Larvik og omegn skjønner hvilken perle de har av restaurant. Jeg har spist på de beste restaurantene i Skandinavia og er både kresen og bortskjemt på gode restaurant opplevelser, og dette er bra!

Takk, Road26560158299

Reisende som så på Sjøslag Restaurant, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Sjøslag Restaurant? Del dine erfaringer!