Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott isbar!”
Anmeldelse av Holmfoss Isbar

Holmfoss Isbar
Vurdert som nr. 19 av 48 Restauranter i Larvik
Prisklasse: USD 2 - USD 21
Beskrivelse: Holmfoss ice cream bar offers amazing ice cream, with a lot of different flavors. We also have waffles, hot dogs, coffee, soda and chocolate.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Holmfoss ice cream bar offers amazing ice cream, with a lot of different flavors. We also have waffles, hot dogs, coffee, soda and chocolate.
Anmeldt 5. august 2021

Kjempegod is, fantastisk god service og generelt god stemning på isbaren! Anbefales til alle som trenger å kjøle seg ned i sommervarmen.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, t0rune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

46 av 6 anmeldelser

Anmeldt 5. juni 2020

Holmfoss isbar er et must hvis du er i Larvik! Fantastisk is og god service. I tillegg nydelig natur som virkelig er verdt å se

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, B7064UJkimt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thora Holm, Daglig leder på Holmfoss Isbar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thora Holm, Daglig leder på Holmfoss Isbar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Holmfoss Isbar, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Holmfoss Isbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.