Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreams
Expedia.com
Travelocity
Booking.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (294)
Filtrer anmeldelser
294 resultater
Vurdering fra reisende
70
85
97
30
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
70
85
97
30
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 294 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ligger nede ved havna og togstasjonen.Bygges endel rundt hotellet,men vi var der i helgen så ikke noe støy da vi bodde der.Fikk et stort superior rom i 5 etasje og det var rent og ryddig.Stort bad og egen sittegruppe med soffa.Veldig god dobbeltseng.Litt dårlig trykk i dusjen og lang tid før varmtvann eneste som trakk litt ned.Frokost god og grei ordning med Covid-19 hensyn.Hyggelig betjening og absolutt et hotell å velge for et par netter i Larvik.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Aramne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

fin og bra stander på hotellet til en fin pris, er ved vannet og fin utsikt! Rommene var bra størrelse, fin og ren. Kort avstand til resturanter og andre servanter. De var veldig hjelpsom med parkering også.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Marius B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et fint opphold på hotellet. Stort og romslig rom med sofa og bord i tillegg til ekstraseng (som vi hadde bestilt). Det var covid 19 tiltak så det påvirket nok frokosten, men alt var fint og greit. Bedre tilbud på frokosten når man var der tidlig.

Sentralt!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, reh78_99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Slitt, utrivelig hotell, elendig ventilasjon, ikke mulig å lufte da det kun var balkongdører og ikke vinduer, skitne glass på badet, trist frokost. Ingen ledig parkering, så ble dyr parkering tett over gaten. Eneste pluss var hyggelig personale i resepsjon.
Kommer IKKE tilbake hit

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, m0nlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Området rundt hotellet er i skrivende stund under utbygging. Det påvirket vårt opphold. På baksiden så vi rett inn i en byggeplass. Vi var der i helga, så ikke noe arbeid foregikk da, men det må høres når de jobber der. Vi hadde rom mot hovedgata - selv om jeg hadde skrevet på bestillingen at vi ikke ville ha rom mot trafikkert gate. Coronasituasjonen påvirket også mattilbudet. Ganske kjedelig frokost, men vi ble mette. Så: greit nok, men det blir nok med denne ene gangen.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, tonesbr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser