Thomas Nilsson
Hinter dem Hotel-Seebereich
    30.0 km fra Quality Hotel Grand Larvik
    Se flere hoteller i Larvik
    Anmeldt 27. august 2022 via mobile enheter

Maten var utrolig god. Hyggelig velkomst.
    Kjøpte kamskjell, carpaccio, ytrefilet til hoved og karamelfundant til dessert.
    Veldig velsmakende og fine porsjoner.
    Hadde med et barn på 8 år som kunne velge barneretter, ho gikk også for ytrefilet - alt forsvant.
    Servitøren ordnet også en digg limonade med jordbær.

Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, trydolen
    Anmeldt 10. august 2022

Har bodd på dette hotellet tidligere og likte det veldig godt. Da jeg er gold medlem i Choice, får jeg oppgradert rom. Hadde rom med altan og utsikt mot fjorden. Dette er veldig koselig da det er jernbane stasjon like nedenfor hotellet og en fin park. Hotellet er fint og rent og betjeningen hyggelig og hjelpsom.
    Frokosten på hotellet er helt utrolig bra. De steker egg og vafler mens en venter slik at det alltid er varmt.

Romtips: forsøk å få rom mot sjøen med utsikt.
    Takk, Sigrund Karin O... K
    Anmeldt 29. juli 2022

Jeg har bod på den hotellet før de pusset opp og nå hadde jeg og en kollega besøkt hotellet for en natt hvor vi skulle sjekke inn sent på kvelden og sjekke ut tidlig på morgenen. I det vi skulle sjekke ut var resepsjonisten frekk og føltes at hun ikke ville jobbe der. Vi satt i lobbyen og tatt en pause hvor vi spiste nattmat. Resepsjonisten begynte å jage oss ut og mente hun skal rydde der og vi hadde ingenting å gjøre der. Hun mente at vi skal gå på rommet og var ubehagelig i tonefall og språkbruk.
    Jeg og kollega har aldri opplevd noe liknende og har bod på mange hoteller i Nordic Choice siden 2015 og over 300 natter til sammen. Og er Platinum og Gold medlems.
    Det blir absolutt siste gang jeg har bodd på det hotellet!

Dato for oppholdet: juli 2022
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, Dimaheg
    Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Fin standard på rommet, men servitøren i frokosten fikk ikke ryddet unna skitne kopper og tallerkener på bordene. Var vanskelig å finne rene bord å sitte ved! Burde kanskje vært flere ansatte mens frokosten pågikk. Kjedelig å spise i så rotete rom.

Romtips: Gikk greit å parkere gratis borti gata ved bensinstasjonen.
    Takk, 514kristind
    Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Her luktet det nytt. Deilig å komme inn på et hotell som ikke lukter mugg og gamle tepper. Rommet var rent og pent. Myk og behagelig seng. Stor tv. Aircondition som virket. Stort bad. ( Mulig vi var på handicap rom) var iallefall tilpasset. Var uten særlig utsikt på dette rommet.
    Frokosten var bra. Speilegg, bacon.... Bacon og lun leverposteien.
    Enn så lenge gratis parkering, men det endrer seg så snart systemene er oppe å går virket det som.

Takk, Oslo33