“Topp mat, topp beliggenhet, topp lokaler og ikke minst topp betjening”
Anmeldelse av Restaurant Vadskjæret

Restaurant Vadskjæret
Vurdert som nr. 10 av 64 Restauranter i Larvik
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Har vært og spist både lunsj og middag i juli. Lunsjen sammen med venninnen min og hennes venninne. En spiste fiskesuppe og var kjempefornøyd, det samme var vi to som spiste steinbitburger!
Middagen var sammen med venninnen min, datteren min og barnebarnet. Tre av oss spiste Gambas til forrett, kjempegod!!! Datteren og barnebarnet spiste sushi og var veldig fornøyde, venninnen min spiste fisk og var også veldig fornøyd, selv spiste jeg indrefilet og var som de andre veldig fornøyd.
Irish kaffe til dessert gjorde måltidet fullkomment. Beliggenhet og lokaler er topp. Betjeningen har alle de 11 foregående besøk vært helt topp og det var ingen unntak disse gangene heller. Helt topp!!

Takk, k_rejohnnyp

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Vi spiste surf and turf og det smakte fortreffelig. Servicen var bra og været og uteplassen bidro til en fin opplevelse denne gang. Litt skuffet over at Dorade fremdeles er dagens fisk, når restauranten ligger i disse omgivelsene. Håper dere klarer å få til noe mer spennende snart. Vi kommer gjerne tilbake og håper at den positive utviklingen fortsetter.

Takk, 60wendy
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og drinker. Ypperlig service. Veldig flotte lokaler, både mulig å sitte inne og ute :)

Takk, lisec489
Anmeldt 23. juni 2022

For et flott uteområde og hyggelige servitører. Maten smakte nydelig og er typisk Sørlandsk sommer og sol. Vi kommer gjerne igjen, dette blir «vår plass» i sommer. Pluss til servitør som laget kaffe latte selv når maskinen var til service. Hilsen, Hanne, Guro og Tina

Dato for besøk: juni 2022
Takk, tinasH829PB
Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Veldig fint på vadskjæret! Maten er og og servicen er topp. Jeg vurderte å sette scoren litt lavere da Gambas Pil Pil var kalde, dette har jeg også hørt fra andre. Dårlig tid? Servitøren fikset dette på en profesjonell måte. Alt i alt en veldig fin opplevelse, anbefales.

Dato for besøk: april 2022
Takk, stillll

Reisende som så på Restaurant Vadskjæret, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Restaurant Vadskjæret? Del dine erfaringer!