“Fin plass for middag, god mat og greie priser”
Anmeldelse av Restaurant Vadskjæret

Restaurant Vadskjæret
Vurdert som nr. 10 av 64 Restauranter i Larvik
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Deilig søndagsbuffet, flott å sitte ute å spise med en herlig sjøutsikt. Rolige fine lokaler. Greie priser og god service.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 697steinar

Anmeldt 10. mai 2023 via mobile enheter

Flott restaurant, ligger på bryggekanten, uteservering også. God service og maten var god. Pris er ok, og kvalitet på mat er bra. Enkel meny, det er bra, for da er de gode på det de serverer.

Dato for besøk: august 2022
Takk, jeanettem588
Anmeldt 14. april 2023

Jeg vurderer dette til å være en fin restaurant med strøken beliggenhet. Maten er jeg medium fornøyd med. Jeg spiste indrefilet med pure og brokkolini. Dette fungerte ikke helt da sausen var tynn og ikke slik en peppersaus bør være ( manglet farge og fylde) Det som trekker opp, er en oppmerksom servitør og nydelig sjokofondant😄

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, christina w
Marie Tveit, Markedsføring på Restaurant Vadskjæret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2023

Hei.
takk for besøket og takk for vurderingen. vi er lei for at vi ikke leverte 100% denne gangen.
vi skal ta en runde på kjøkkenet. Vi håper du kommer tilbake for å gi oss en ny sjanse en annen gang.

Anmeldt 9. april 2023

Fantastisk middag 3 retters middag med vin meny. Topp service. Vi var 8 personer og fikk noe av den beste maten vi noen gang har spist. Alt var til stående applaus, nydelige lokaler og utsikt gjorde dette til en minneverdig kveld.

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, Lars inge G
Anmeldt 29. oktober 2022 via mobile enheter

Spiste breiflabb
En av de aller beste fiskemidager noen sinne
Kjempe hyggelig kelner
Topp servering
Anbefales virkelig 😁

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, MOWOG1965
Marie T, Marketing på Restaurant Vadskjæret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙏🏼
Velkommen tilbake! ☺️

Reisende som så på Restaurant Vadskjæret, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Restaurant Vadskjæret? Del dine erfaringer!