Anita Edseth Holter
Im Hof
1.4 km fra Trudvang Gjestegaard
8.0 km fra Trudvang Gjestegaard
0.7 km fra Trudvang Gjestegaard
Bergmanns pizzeria i underetasjen , nydelig pizza
    29.2 km fra Trudvang Gjestegaard
    0.0 km fra Trudvang Gjestegaard
    Se flere hoteller i Larvik
    Anmeldt 22. november 2020 via mobile enheter

Vi hadde en stålende og hyggelig opphold på hotellet. Historisk, interessante bilder på veggen, og gjestfri servic. Ble spøkelse jakt på kvelden
    Flere opplevde å se spøkelser og andre kunne føle på energien. Kult sted, kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: november 2020
    Takk, 700leylaw
    Anmeldt 25. juli 2019

Et i utgangspunktet vakkert sted ble skjemmet av dårlig standard og renhold, skittent basseng, ødelagt TV-dekoder på rommet, ingen håndklær på rommet og møbler som faller fra hverandre. Vi kommer dessverre ikke tilbake, og kan ikke på noe vis anbefale Trudvang til andre. De ihjelkokte og grønne eggene til frokost var bare den siste detaljen som stadfestet helheten; langt fra godt nok.

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, UTSreise
    Anmeldt 3. mai 2019 via mobile enheter

Hotellet var sjarmerende på toppen av Larvik.
    Personalet var imøtekommende og serviceminded.

Rommet var fint, men sengene etter lin mening alt for myke.

Det var vanskelig og finne frem grunnet veiarbeid.

Men dette er ikke hotellets feil.

Dato for oppholdet: mai 2019
    1  Takk, Klovnen
    Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Hvis du trenger å sove, er ikke dette stedet for deg. Trolig holdt de på med veiarbeid utover natten. Det duret og bråkte så veggene ristet. Noe av det verste jeg har vært med på, trodde jeg hadde havnet midt i verste h...... Bra det bare var en natt.

Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste alene
    1  Takk, Janne H
    Marit I, Daglig leder på Trudvang Gjestegaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Vi beklager dette på det sterkeste. I sommer har det pågått veiarbeid på nedsiden av hotellet og dette har dessverre vært til sjenanse for våre gjester. Vi ønsker å gi en kompensasjon for oppholdet. Ta gjerne kontakt med oss.

Anmeldt 1. juni 2018 via mobile enheter

Flott sted med god asmosfære. Sted med sjel. 😊Rolig og avslappende. Hyggelig betjening, gode senger, Nydelig frokost.
    Flott å gå tur i Bøkeskogen som var rett ved.
    Kommer igjen ved en senere anledning😊
    Anbefales

Dato for oppholdet: juni 2018