Veldig skuffende.Her får du ikke være flere familier samlet og sitte å prate på kveldstid. Her er de supervar på sosialt samvær på kveldstid, og dette satte en stor demper for vår ferie. Sky unna om du vil sitte oppe å kose deg på kveldstid.
Spør XZG89 om Anvikstranda og Donavall Camping
1 Takk, XZG89
Vi har som familie vært på Anvik i over 20 år, og dermed fått oppleve å være der som barn og voksen. Og seff ungdomsperioden som virkelig satt fanatisk preg! Det er veldig barnevennlig og en trygg plass. Mitt absolutt førstevalg om vi skal ha sessingplass igjen. 🌟😊
Dato for oppholdet: juni 2018
Spør Kimceptum om Anvikstranda og Donavall Camping
2 Takk, Kimceptum
Dette er den første plassen jeg gleder meg til å stå opp og komme meg videre. Tips, kjør videre du finner garantert en plass som er bedre. Som døgncamper er du nedprioritert og plasseres i branngater og hagen til andre.
Dato for oppholdet: juli 2016
Spør ristan117 om Anvikstranda og Donavall Camping