Steinar A
52.4 km fra Kjærstranda Familecamping
Romservice
Se flere hoteller i Larvik
Anmeldt 17. juli 2017

Vi har ikke fast plass, og hadde tenkt å være på plassen en uke med campinvogn. Det var lett å finne plass, men området som var satt av for døgn gjester lå helt ut mot svært trafikert vei, og det var mye bilstøy. All trafikk inn og ut av plassen gikk også rett ved siden av, så du hadde trafikk støy fra 2 kanter. Velg plass så langt inn på området som mulig. Toalett/ dusj anlegg var bra, og det redder den tredje "stjernen" av poengene. Det var også en bra butikk for å handle det man trenger mest der. Stranda er fin, men det er campingvogner med fast plass helt ned til stranda, og så tett så du føler deg beglodd. Lite usjenert å bade i dagens mobilkamera verden. Det var også vanskelig å få ordnet tilgang til Internett. Vi dro etter noen få dager. Helt klart camping for de med fast plass.

Romtips: Som døgngjest bør du velge plass så langt inn på området som mulig.
Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Familiereisende
Anmeldt 26. juli 2016

Norges første campingplass og historisk en av de beste og mest populære. Men dessverre så er det tydelige tegn på at her står det ikke veldig bra til. Plassen er stort sett full av fastboende og den er fortsatt populær, men det er mye som skranter her etter hvert. Lite vedlikehold og ingen tiltak for å oppgradere etter fornye gjør at det syntes godt! Og det er ikke bra. Her må eier og driver snart ta tak i dette slik at plassen før et nødvendig løft. Et eksempel er utleiehyttene, de er falleferdige og ikke egnet til å bo i. Men de leies fortsatt ut.

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, 51NAF
Anmeldt 27. juli 2016

Romtips: Skip the tent bring a camper
Dato for oppholdet: juli 2016