Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
  • Agoda.com
7.3 km fra Holms Motell
8.0 km fra Holms Motell
Gratis Wi-Fi
Bergmanns pizzeria i underetasjen , nydelig pizza
    27.0 km fra Holms Motell
    • Agoda.com
    8.7 km fra Holms Motell
    66.1 km fra Holms Motell
    Romservice
    Se flere hoteller i Larvik
    Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 4 som ville ha en enkel overnatting før vi skulle videre med båten til Danmark kl. 08.00 morgenen etter. Siden vi bor et stykke unna, var det veldig praktisk å overnatte på Holms i stedet for å kjøre om natten. Ble møtt av hyggelig og hjelpsomt personale. Rommet var litt i minste laget for 2 voksne og 2 barn, men for å overnatte en natt var det helt ok.

Dato for oppholdet: august 2018
    Takk, 283h_vards
    Anmeldt 6. august 2018

Bodde med familie på 4 på et rom for ei natt da vi skulle videre med fly neste dag. Enkelt og hyggelig rom med alt vi trengte. Sengene var gode å sove i og det var rent. Stille og rolig. Frokosten var god, vi ble mette og fornøyde:) Hyggelig betjening. Et motell jeg synes passer best for ei overnatting, ikke for å oppholde seg der over flere dager. Men bor gjerne der igjen om jeg skal reise via Torp.

Dato for oppholdet: august 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Sovekvalitet
    Takk, johannad880
    Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Overrasket over en energisk og glødende eier. Hadde en overnatting, rommet var helt ok. Noen timer søvn og så opp til en super frokost i et retro miljø som vi likte godt. Igjen var sjefen på plass, like blid og serviceminded!!! Takk for et hyggelig opphold!

Dato for oppholdet: juli 2018
    1  Takk, T1400ZKstefanb
    Anmeldt 15. august 2017 via mobile enheter

Et utrolig koselig sted......til å være motell.
    Flott og serviceinnstilt betjening i kafeteria. Løsningsorienterte så det holder.
    Sov Ok før ferden bar videre til Larvik havn dagen etter.
    Kan anbefales.

Takk for et fint opphold.

Dato for oppholdet: august 2017
    2  Takk, Pelle2009
    Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Lammeskank med vassen kjøpegrønnsaksblanding og potetmoslim.
    Varmt lokale, treg betjening (var få besøkende) og dårlig mat! Styr unna. Fikk en stjerne fordi Carbonaraen var OK.

Formildende er også at lokalene er retro

Dato for oppholdet: juli 2017
    Takk, gunnelina