Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 113
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 113
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
eDreamsUSD 113
Agoda.comUSD 113
Expedia.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
1
8
7
1
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1
8
7
1
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 24 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 4 som ville ha en enkel overnatting før vi skulle videre med båten til Danmark kl. 08.00 morgenen etter. Siden vi bor et stykke unna, var det veldig praktisk å overnatte på Holms i stedet for å kjøre om natten. Ble møtt av hyggelig og hjelpsomt personale. Rommet var litt i minste laget for 2 voksne og 2 barn, men for å overnatte en natt var det helt ok.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 283h_vards
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Bodde med familie på 4 på et rom for ei natt da vi skulle videre med fly neste dag. Enkelt og hyggelig rom med alt vi trengte. Sengene var gode å sove i og det var rent. Stille og rolig. Frokosten var god, vi ble mette og fornøyde:) Hyggelig betjening. Et motell jeg synes passer best for ei overnatting, ikke for å oppholde seg der over flere dager. Men bor gjerne der igjen om jeg skal reise via Torp.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, johannad880
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Overrasket over en energisk og glødende eier. Hadde en overnatting, rommet var helt ok. Noen timer søvn og så opp til en super frokost i et retro miljø som vi likte godt. Igjen var sjefen på plass, like blid og serviceminded!!! Takk for et hyggelig opphold!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, T1400ZKstefanb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2017 via mobile enheter

Et utrolig koselig sted......til å være motell.
Flott og serviceinnstilt betjening i kafeteria. Løsningsorienterte så det holder.
Sov Ok før ferden bar videre til Larvik havn dagen etter.
Kan anbefales.

Takk for et fint opphold.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Pelle2009
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Lammeskank med vassen kjøpegrønnsaksblanding og potetmoslim.
Varmt lokale, treg betjening (var få besøkende) og dårlig mat! Styr unna. Fikk en stjerne fordi Carbonaraen var OK.

Formildende er også at lokalene er retro

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, gunnelina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser