Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Søndagsmiddag”
Anmeldelse av Bokekroa

Bokekroa
Vurdert som nr. 11 av 46 Restauranter i Larvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme på besøk i den kjente bøkeskogen i Larvik
Her nede mellom trærne ligger en koselig restaurant med stor uteservering. Hjemmelaget mat og greie priser.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, sommelier-57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 47 anmeldelser

Anmeldt 19. juni 2020

Bøkekroa ligger i hjertet av Bøkeskogen, og det er en trivelig plass å sitte, spesielt ute. Maten er middelmådig. Alt serveres med pommes frittes, og det var lite kjøtt og mye sopp i retten jeg spiste. Pluss for at de har mat både for veganere og vegetarianere. Helt grei service.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 892hildeo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2020 via mobile enheter

Det beste er vel egentlig beliggenheten der kroa ligger midt i Bøkeskogen. Inne er det helt greit og god plass. Vi spiste en liten lunch og drakk kaffe. Helt ordinære horn med ost og skinke som. Litt for høy pris

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, TomHarald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019

Vi var en god gjeng som spiste middag. Maten kom raskt på bordet, og det smakte bra, men var vel noe skuffet etter å ha hørt så mye skryt om maten her. Prisene var helt greie, og betjeningen av veldig hyggelige. Lokalene er lyse og fine. Og det er fin lekeplass på baksiden av lokalet, kjekt for de som har med seg barn.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vivpriw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk hyggelig personale. Alltid like hyggelig å være der! God husmannskost. Gladjazz på sommeren og deilig varme inne på vinteren.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Stromich
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bokekroa, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Bokekroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din