Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Komletorsdag er en høydare!”
Anmeldelse av Bokekroa

Bokekroa
Vurdert som nr. 15 av 49 Restauranter i Larvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2021

Komlene var fantastiske, nesten like gode som mors hjemmelagde. Perfekt konsistens på komlene, mørt og godt lammekjøtt, nydelig kålrabistappe og deilig topping med bacon terninger!

Skulle tro det var vestlendinger som lagde komlene slik de skal lages :-).
Det blir flere besøk på torsdager.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, olavb819
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 53 anmeldelser

Anmeldt 26. januar 2021

Hun ungdommen med brun/blondt hår og briller var veldig hjelpsom og blid. Ansett flere som henne!!, service innstilt og et vakkert fjes veldig fornøyd 10/10 kroa forever❤️

Dato for besøk: januar 2021
1  Takk, I8715LKnoras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme på besøk i den kjente bøkeskogen i Larvik
Her nede mellom trærne ligger en koselig restaurant med stor uteservering. Hjemmelaget mat og greie priser.

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, sommelier-57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2020

Bøkekroa ligger i hjertet av Bøkeskogen, og det er en trivelig plass å sitte, spesielt ute. Maten er middelmådig. Alt serveres med pommes frittes, og det var lite kjøtt og mye sopp i retten jeg spiste. Pluss for at de har mat både for veganere og vegetarianere. Helt grei service.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 892hildeo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. januar 2020 via mobile enheter

Det beste er vel egentlig beliggenheten der kroa ligger midt i Bøkeskogen. Inne er det helt greit og god plass. Vi spiste en liten lunch og drakk kaffe. Helt ordinære horn med ost og skinke som. Litt for høy pris

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, TomHarald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bokekroa, så også på

Larvik, Larvik kommune
 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Bokekroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.