Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Blåskjell - skuffende”
Anmeldelse av Skotta Bryggerestaurant

Skotta Bryggerestaurant
Vurdert som nr. 26 av 48 Restauranter i Larvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Spiste blåskjell her 25/7, De var vasne og badet i mindre appetittlig vann. I tillegg fulgte det med noen tørre brødskiver. 198,- kroner, som er av det dyreste i byen, forventet jeg å få en grei porsjon. Men nei, fikk omtrent halvparten av hva nabo restaurantene serverer. Og hos dem kan jeg ikke klage på smak, mengde eller pris. Skuffende, anbefales ikke

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Rose1707
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 17 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Verste maten og service noensinne. Maten smakte møkk. Endte opp med å spy i buskene på veien tilbake til farris bad.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 860vegardd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018

God stemning uansett norsk sommer vær! Maten er pent dandert og smaker yppelig. Og det er god service!

Torsdag=Quiz!!

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2017

Besøkte Skotta her i sommer med venner fra Oslo. Hyggelig betjening som serverte oss god mat. En fantastisk beliggenhet.
Vi storkoste oss.
Tone

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Tone S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2017

Jeg har spist her flere ganger i forbindelse med quiz på sommeren. Fiskesuppa syns jeg er spesielt god, mens de andre har forsynt seg med burger og syns den er fin. Nacho-tallerkenen er stor og veldig god å dele om man er flere som bare er fysen på litt snacks. Det er litt opp og ned på service, men ventetida på maten har jeg opplevd som forventa. Siden de skilter med quiz (på torsdager) og hyggelig stemning hele sommeren trekker det veldig opp for opplevelsen.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mattaare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skotta Bryggerestaurant, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Skotta Bryggerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din