Svært hyggelig sommeråpen restaurant (stenger som oftest dørene i slutten av august). Man blir møtt av vennlige servitører som tar en med til bordet, med en mugge iskaldt vann med isbiter i, uten at du må spørre om dette.
Atmosfæren er upåklagelig. Hyggelig sted å spise maten sin, særlig på finværsdager på grunn av beliggenheten rett i sjøkanten.
Restauranten har to kjøkken; ett drives av noen italienere, som lager ekte italiensk pizza fra stenovn. Det andre er mer tradisjonelt. Menyen varierer gjennom sommermånedene. Typisk kan du velge mellom noen få hamburgere, salater, sjømat som blåskjell, reker, poke bowl, osv. Maten er svært godt laget, og man får tilstrekkelige mengder. Madammen kjøpte blåskjell og fikk en svær porsjon med blåskjell av høy kvalitet. Ikke noe å klage på.
Det eneste jeg har å utsette, er at enkelte av servitørene virket litt glemsomme. Måtte spørre om vi fikk betale et par ganger før noen til slutt kom med regningen. Mulig de var litt overarbeidet denne kvelden.
Anbefales uansett på det sterkeste, om du ønsker å spise et sted i Larvik i løpet av sommermånedene.