“God burger”

Nevlunghavn Gjestgiveri & Restaurant
Vurdert som nr. 28 av 64 Restauranter i Larvik
Prisklasse: kr 645 - kr 3 496
Anmeldt 2. august 2020

Vi spiste gode hamburgere av anguskjøtt. Saftig kjøtt med mye smak. Det var mye folk så det var litt ventetid.

Takk, Novegreen

Anmeldt 23. juli 2020

Den idylliske, vakre, pittorèske og historiske skjønnheten ligger nydelig til i havnen, med blikket ut mot sjøen, og minner oss om storhetstider da seilskutene la til i- og utenfor det nærmest utrolige "postkortet" Nevlunghavn! Det er ikke mindre storhet nå, med vakre hus, idyll- og viktig miljø, og et fantastisk vakkert lite gjestgiveri og restaurant i sentrum. Enkelt, greit- og koselig, OK rom og deilig mat, slik man ønsker- og oppsøker. Sjelden perle med livets rett, og et viktig herlig sted for gjester, samt arbeidsplasser. Havet rett ut, gode måltider og en minneverdig livsopplevelse! d:o)

2  Takk, jans0der
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Spiste liten fiskesuppe til forrett. Denne bar preg av ferdig fryste terninger og reker fra lake. Lite smak i suppen. Hovedrett var fish and chips som var alt for salt og det lp med noen reker fra lake på fatet som ikke passet inn i det hele tatt. Vi spurte om vi kunne få noe avioli eller lignende til, men betjeningen kom aldri med dette. I forhold til kvaliteten på maten var prisen for høy. Neste gang kommer vi til å spise et annet sted.

Takk, torbj_rnl845
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

I og med at vi hadde bord kl 15:30 på en søndag var det lunsjmenyen som fortsatt var aktuell. Det var helt greit! Mange gode og varierte retter. Vi forsøkte det meste på menyen og alle var svært fornøyde. Blr vel kanskje fremheve wienersnitzelen og det store rekesmørbrødet. Fish & chips har de også greie på her.
Noen prøvde også dessertene. Særlig eplekaka falt i smak! Hyggelig betjening og trivelige lokaler. Vi kommer tilbake!

2  Takk, 2rleiv
Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

Nevlunghavn gjestgiveri har den beste fish and chips i Larvik. Nydelig mat i koselige omgivelser! Anbefales😊

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, ida_h_j86

Reisende som så på Nevlunghavn Gjestgiveri & Restaurant, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Nevlunghavn Gjestgiveri & Restaurant? Del dine erfaringer!